«Ναι» στο ΓΕΣΥ από την Europa Donna Κύπρου

Η Europa Donna Κύπρου, επιθυμεί με τον πιο κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο να επαναλάβει την ισχυρή δέσμευση και υποστήριξη της προς το ΓΕΣΥ. 
 
Ως Σύνδεσμος που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται διαχρονικά τα δικαιώματα των ασθενών με καρκίνο του μαστού, καλούμε όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς, όπως επιδείξουν πνεύμα συναίνεσης, συνεργασίας αλλά και υπευθυνότητας, και να αντιληφθούν το μέγεθος του εγχειρήματος αλλά και το γεγονός ότι το Γενικό Σχέδιο Υγείας, αποτελεί μέχρι στιγμής, την πιο σημαντική μεταρρύθμιση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στη χώρα μας.
 
Το δικαίωμα όλων των ασθενών να έχουν ισότιμη και καθολική πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, είναι θεμελιώδες και αδιαπραγμάτευτο.
 
Προς τούτο, ως Europa Donna Κύπρου και σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ), καθώς και με τους ασθενείς και τις οικογένειες τους ευρύτερα, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά, όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε Λύμπια, Ζύγι, Καλαβασό-Χοιροκοιτία και περιοχή ΓΣΠ
Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Κουπόνια συνολικής αξίας €1000 για ψώνια σε κάθε οικογένεια που έχασε τη μόνιμη κατοικία της
Στο πλευρό των πληγέντων το My Mall Limassol-Αρχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κλάδους σχετικούς με τους υδρογονάνθρακες από το υπουργείο Ενέργειας
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα