powered by

ACCOUNTANCY CYPRUS: Ο λόγος στους millennials

Τις θέσεις τους αναλύουν λογιστές της νέας γενιάς στο νέο τεύχος του ACCOUNTANCY CYPRUS, το οποίο κυκλοφορεί με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και της IMH.

Έντεκα millenial επαγγελματίες του κλάδου μοιράζονται τις απόψεις τους για τη δουλειά και πώς αυτές συγκρίνονται με αυτό που προσδοκούσαν για την ένταξή τους σε μια λογιστική εταιρεία, τις προβλέψεις τους για τον ρόλο της τεχνολογίας και γιατί είναι ευτυχισμένοι για την επιλογή καριέρας που έκαναν.

Στο ίδιο τεύχος διαβάστε επίσης συνεντεύξεις των Δημήτρη Γεωργιάδη, Λέανδρου Παπαφιλίππου, Μάριου Δημητριάδη και Μάριου Καλοχωρίτη, πλούσια αρθρογραφία από τα μέλη του ΣΕΛΚ, παραγόντων της αγοράς και εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και όλα τα νέα και εξελίξεις του Συνδέσμου.

Το περιοδικό διατίθεται σε όλα τα μέλη του ΣΕΛΚ δωρεάν. Διατίθεται επίσης μέσω της ΙΜΗ και του Συνδέσμου.

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές για την πρώτη συλλογική σύμβαση εργασίας στην Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο
Παρουσίασε την αποστολή και το ερευνητικό του έργο στην Κεντρική Τράπεζα το Κέντρο Αριστείας biobank.cy
PwC Κύπρου: Δύο εκδηλώσεις με θέμα την ενδυνάμωση των οικογενειακών και των μικρών επιχειρήσεων
Τεχνητή νοημοσύνη και διαχείριση δεδομένων στη διαφήμιση
Πρόεδρος Invest Cyprus: Παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα της χώρας για ξένες επιχειρήσεις
Ενδυναμώνει την παρουσία της στην Κύπρο η Boyden... Αναλαμβάνει εκπρόσωπός της η Κλαίρη Σολωμού-Μελά
Η νέα εμπειρία πελατών: Από τη συναλλαγή στη σχέση, με σύμμαχο την τεχνολογία
Ευγένιος Ευγενίου: Αγκαλιάζεται από τις ινδικές επιχειρήσεις ο ρόλος της Κύπρου ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε.
Στ. Σταύρου: Τεράστιες προοπτικές και πρακτικά βήματα ενίσχυσης της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου-Ινδίας
Φωνάζουν για την πρόσβαση στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου οι επαγγελματίες ψαράδες-Ο λόγος του προβλήματος