Powered by

Αυξήθηκαν οι επενδυτικοί οργανισμοί

Αύξηση στους επενδυτικούς οργανισμούς με μείωση στο ενεργητικό τους σύνολο παρουσίασε το τελευταίο τετράμηνο του 2018 σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας για τον Δεκέμβριο του 2018.

Συγκεκριμένα ο αριθμός των επενδυτικών οργανισμών αυξήθηκε από 142 τον Σεπτέμβριο 2018 σε 150 τον Δεκέμβριο 2018, ενώ το συνολικό ενεργητικό τους παρουσίασε μείωση της τάξης του 1% και έφθασε στα €4.790,9 εκ. τον Δεκέμβριο 2018, σε σύγκριση με €4.857,7 εκ. τον Σεπτέμβριο 2018.

Σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα την αντίστοιχη περίοδο για το έτος 2017 οι επενδυτικοί οργανισμοί αυξήθηκαν από 108 τον Σεπτέμβριο του 2017 σε 114 τον Δεκέμβριο 2017, ενώ το συνολικό ενεργητικό τους παρουσίασε αύξηση από €2,740.7 τον Σεπτέμβριο του 2017 σε €3,451.9 τον Δεκέμβριο του 2017.

Δειτε Επισης

Προτεραιότητες κυπριακής Προεδρίας και διμερής συνεργασία σε επίσημη επίσκεψη Κεραυνού στην Αθήνα
Ενστάσεις επί των φορολογικών κινήτρων για το brain gain... Ζητούν διευκρινήσεις για το τι συνιστά «ταλέντο»
Διεκδικεί με ποινικές διώξεις φόρους ύψους €25 εκατ. από την Blue Ocean Yacht Management του Αμπράμοβιτς η Κ.Δ.
Α. Γρηγορίου: Σημαντική η συμβολή της παραγωγής ντομάτας στην αγροτική οικονομία-Αγγίζει τα €14 εκατ.
Το τρίπτυχο ζητημάτων που ανέδειξε στο Ecofin ο Κεραυνός-Εγκρίθηκε το τροποποιημένο ΣΑΑ της Κύπρου
Εβδομαδιαίες ζημιές 0,71% για το ΧΑΚ
«Τεχνικές αδυναμίες και μονομερής ενέργεια στη μελέτη βιωσιμότητας για Κέντρο Φιλοξενίας»-Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ στον Φ. Φαίδωνος
Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η υποβολή δήλωσης εισοδήματος ατόμου-Δόθηκε παράταση
Ζητά συνάντηση με Χριστοδουλίδη για επίλυση προβλημάτων στον ΕΟΑ Πάφου το ΕΒΕΠ
Γενικό Λογιστήριο: Υπογραφή σύμβασης για σύστημα συντάξεων δημόσιων και ημικρατικών υπαλλήλων