Εγκεκριμένος εργοδότης ACCA η RSM Cyprus

Η RSM Cyprus με χαρά ανακοινώνει ότι από τις 31/01/2019 έχει διαπιστευθεί από τον οργανισμό ACCA ως «Εγκεκριμένος Εργοδότης για Επαγγελματική Ανάπτυξη» (“ACCAApproved Employer – Professional Development”).

Το πρόγραμμα «Εγκεκριμένος Εργοδότης» του ACCA, αναγνωρίζει τα υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού από τους εργοδότες που φέρουν αυτή τη διαπίστευση.  Αποδείξαμε ότι η RSM Cyprus δεσμεύεται και έχει εξασφαλίσει ότι οι φοιτητές και τα μέλη του ACCA που εργοδοτεί, έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες καθώς και την επαγγελματική δεοντολογία και επάρκεια που απαιτείται, για να προσθέσουν αξία και να οδηγήσουν την εταιρεία προς τα εμπρός.
 
Καθώς τα πρότυπα της ACCA είναι τα ίδια παγκοσμίως, η  αναγνώριση ως «Εγκεκριμένος Εργοδότης» επιτρέπει στην RSM Cyprus να υποστηρίξει κορυφαίες πρακτικές του ελεγκτικού επαγγέλματος, συγκρίνοντας τις ευκαιρίες κατάρτισης και ανάπτυξης του προσωπικού με τις βέλτιστες πρακτικές και πρότυπα του ACCA.
 
Η RSM Cyprus δηλώνει «ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτή τη διαπίστευση, καθώς διασφαλίζουμε ότι διατηρούμε και προσελκύουμε ταλαντούχους ανθρώπους στον οργανισμό μας».

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε Λύμπια, Ζύγι, Καλαβασό-Χοιροκοιτία και περιοχή ΓΣΠ
Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Στο πλευρό των πληγέντων το My Mall Limassol-Αρχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κλάδους σχετικούς με τους υδρογονάνθρακες από το υπουργείο Ενέργειας
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών