powered by

Ice Power: Kαι η ανακούφιση του πόνου εξελίσσεται!

Η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αποτελεί για τη Marathon Trading εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στη χώρα μας στον τομέα της εισαγωγής και διανομής φαρμάκων και παραφαρμακευτικών προϊόντων ακρογωνιαίο λίθο της αγαστής συνεργασίας με συνεργάτες και πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό και ως εισαγωγέας του Ice Power (παγκόσμιος ηγέτης προϊόντων κρυοθεραπείας κατά του μυϊκού πόνου) διοργάνωσε την προηγούμενη βδομάδα με μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία σεμινάριο με τίτλο: «Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την τοπική χρήση μενθόλης στη διαχείριση του πόνου, την αποκατάσταση και την ανάκαμψη». 
 
Ομιλητής ο καθηγητής Αναισθησιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Φινλανδίας Hannu Kokki (MD, PhD).
 
Στο σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στο Occhio Residence και επαναλήφθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στο Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη» (ακολούθησε δεξίωση) συμμετείχαν γιατροί, φαρμακοποιοί και φυσιοθεραπευτές τους οποίους επί τη ευκαιρία ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία. H Marathon Trading πρωτοπόρος στις εισαγωγές προϊόντων παγκόσμιας αναγνώρισης θα συνεχίσει να συμβάλει στην επιμόρφωση των επαγγελματιών φέρνοντας στη χώρα μας ειδικούς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα τους.
 
 

Δειτε Επισης

Βραβείο Κοινού The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2025 στην Αντωνία Σταύρου
Βραβείο Κριτών The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2025 στην Άννα Πασσιά
Μνημόνιο συνεργασίας MIEEK PSM-YoungShip Cyprus-Ο ουσιαστικός ρόλος στην ομαλή μετάβαση στην αγορά εργασίας του ναυτιλιακού τομέα
Φινλανδία και Κύπρος δεσμεύονται να ενισχύσουν περαιτέρω την εξαιρετική ναυτιλιακή συνεργασία-Οι ανεκμετάλλευτοι τομείς
Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού συνεργάζεται με τοπικούς μελισσοκόμους της M.F. Oros Maxaira
Είδε με συμβολή Χατζηπαντέλα την Επίτροπο Maria Luís Albuquerque ο πρόεδρος της ΕΕΦΕΕ-CEAOB Πάνος Προδρομίτης
Η τεχνολογία, οι πολιτικές και η εκπαίδευση στην υπηρεσία της οδικής ασφάλειας
SummerUP: Ψηφιακές δεξιότητες, επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο καλοκαιρινό σχολείο του ΕΠΚ
Εξαγόρασε την Prime Insurance και εισέρχεται στην κυπριακή αγορά η Grazer Wechselseitige Versicherung AG
Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα ύψους €16,2 εκατ. από το ΙδΕΚ-Σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται