powered by

Δημοπρασία για συγκρότημα κατοικιών στο Πισσούρι (pics)

Δημοπρασία για συγκρότημα 4 διώροφων κατοικιών στο Πισσούρι με αφετηρία πώλησης τις €984,000 πραγματοποιεί στις 20 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στην Παρθενώνος 22 στον Ύψωνα η Τράπεζα Κύπρου.

Το ακίνητο το οποίο θα δημοπρατηθεί, βρίσκεται βόρεια της πυκνοκατοικημένης περιοχής του χωριού Πισσούρι και 200 μέτρα περίπου βόρεια του παλαιού δρόμου Λεμεσού-Πάφου και 300 μέτρα περίπου νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Υπόκειται σε δικαίωμα διαβάσεως προς όφελος γειτονικών ακινήτων. Με βάση συμφωνία διανομής μεταξύ των συνιδιοκτητών το ακίνητο θα διαχωριστεί σε 5 τμήματα και το ¾ μερίδιο το οποίο εκποιείται αντιπροσωπεύει τα τμήματα 2, 4 και 5 έκτασης 834τ.μ., 1.176τ.μ. και 5.000τ.μ.
 

Εντός του τμήματος αρ. 4 υπάρχουν τρεις διώροφες κατοικίες και εντός του τμήματος 5 υπάρχει μία διώροφη κατοικία.
Υπάρχει επίσης πωλητήριο έγγραφο που αφορά κτίριο υποσταθμού ΑΗΚ (5/ΠΩΕ/3296/2006).

Η πιο πάνω επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης δεν περιλαμβάνει ενδεχόμενο ΦΠΑ. Σε περίπτωση που η πώληση του ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ, το ποσό του ΦΠΑ θα είναι πληρωτέο από τον αγοραστή επιπρόσθετα από την τιμή πώλησης.
 

Τοποθεσία
Επαρχία Λεμεσός

Δήμος / Κοινότητα Πισσούρι
Τοποθεσία
Ξουράχελλα Αλέκτορας & Μεσολογγίου
 
Χαρακτηριστικά ακινήτου
Είδος ακινήτου
Οικόπεδο, 4 Διώροφες Κατοικίες
Εμβαδόν γης (τ.μ.) 10.966
Εμβαδόν  κτηρίου (τ.μ.)
140, 140, 154, 275
 
Στοιχεία τίτλου
Αρ. Εγγραφής 0/25902
Μερίδιο 3/4 Φύλλο /
Σχέδιο 52/61
Τμήμα 0
Τεμάχιο 319
 
Πολεοδομικά Στοιχεία
Πολεοδομική Ζώνη Η5 Η3
Μέγιστη Δόμηση 30% 60%
Μέγιστη Κάλυψη 20% 35%
Αρ. Ορόφων 2
 

Δειτε Επισης

Το νέο τραπεζικό περιβάλλον, η ανάγκη προσαρμογής στην τεχνολογία και η επένδυση της Eurobank στην Κύπρο
Πρωινό τρέξιμο για υπουργό Οικονομικών ΗΑΕ και Παπαναστασίου πριν από το Investopia Global Mediterranean(pics)
Ένας νέος επενδυτικός άξονας και η Κύπρος ως κόμβος χρηματοοικονομικής και εμπορικής διασύνδεσης με τα ΗΑΕ
Γ. Παπαναστασίου: Ιδανική για την ανάπτυξη ουσιαστικών επιχειρηματικών συνεργασιών με ΗΑΕ η σημερινή συγκυρία
Abdulla bin Touq Al Marri: Στρατηγικός εταίρος των ΗΑΕ η Κύπρος-Πολλές οι ευκαιρίες που μπορούμε να αναπτύξουμε
Η καρδιά της επενδυτικής κοινότητας της Μέσης Ανατολής και της ανατολικής Μεσογείου κτυπά στη Λεμεσό (pics)
Ανοδικά οι αξίες ακινήτων-Τα αποτελέσματα του Δείκτη Αξιών Ακινήτων «RICS Cyprus Property Price Index with KPMG in Cyprus»
Άντρεα Χατζηβασιλείου: Young Lions Cyprus και οι νέες δημιουργικές φωνές της Κύπρου που ξεχωρίζουν στη διεθνή σκηνή(vid)
Νέo άνοιγμα για το Bean Bar στο Ζακάκι-Έρχεται το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
VitaTrace Nutrition: Η πρώτη και μοναδική στον τομέα της σε Κύπρο και Μέση Ανατολή με πιστοποίηση GMP+FSA(vid&pics)