Powered by

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο παρουσίασε τα νέα του πιάτα

Τις δέκα νέες γεύσεις του μενού του παρουσίασε στους φίλους και συνεργάτες του το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο που βρίσκεται στους χώρους του Hilton Nicosia. Σε μια πρωτότυπη εκδήλωση, οι εκπρόσωποι των media, bloggers και influencers είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα καινούργια απολαυστικά παραδοσιακά πιάτα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας που πλέον βρίσκονται στις επιλογές του μενού και μπορεί ο καθένας να παραγγείλει.

Παρουσιάζοντας στους παρευρισκόμενους τα πιάτα ,οι σεφ του Ελληνικού άφησαν  πίσω κάποια υλικά, καλώντας τους προσκεκλημένους -αφού δοκιμάσουν το πιάτο- να συμπληρώσουν τα υλικά που δεν αναφέρονταν στην περιγραφή του σεφ σε έντυπο που ετοιμάστηκε για τις ανάγκες της παρουσίασης. Μπαχαρικά, είδη κρέατος, λαχανικά ήταν μεταξύ των πιθανών απαντήσεων με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν όχι μόνο τα νέα πιάτα αλλά και την όλη διαδικασία.

Για να επιβραβεύσει τον πραγματικό γευσιγνώστη, αυτόν που βρήκε όλες τις σωστές απαντήσεις, το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο χάρισε μεγάλο δώρο στον νικητή της διαδικασίας.

Το μοναδικό πραγματικό μεζεδοπωλείο της Κύπρου συνεχίζει να ανανεώνεται εμπλουτίζοντας το μενού του με ακόμη δέκα καλά επιλεγμένα πιάτα με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του ακόμη πληρέστερη και μοναδική γευστική εμπειρία. Οι δέκα νέες επιλογές περιλαμβάνουν σαλάτες, χορτοφαγικές επιλογές, όπως και είδη κρέατος και ψαριού για όλα τα γούστα.

Το μενού του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου καταφέρνει με ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα, προσθέτοντας γκουρμέ πινελιές σε εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα τοπικών προϊόντων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Οι πεπειραμένοι σεφ του Ελληνικού, αφού αναζήτησαν τις πιο άρτιες γεύσεις, τις ταξίδεψαν και τις «προσγείωσαν» στην Κύπρο.

Τις γεύσεις και την εμπειρία του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου συνοδεύει η σφραγίδα εγγύησης της Louis Hotels, του ομίλου που συνεχώς εξελίσσει το καλό φαγητό.

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τη νόστιμη μεσογειακή κουζίνα του, στο εστιατόριο δίπλα από το Hilton Nicosia αλλά και στο ξενοδοχείο Louis Ιvi Mare στην Πάφο.

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της