Powered by

Η Επιτροπή Οικονομικών ενέκρινε την τροποποίηση του Κρατικού Προϋπολογισμού

Η Επιτροπή Οικονομικών ενέκρινε σήμερα την τροποποίηση, στην ουσία, του Κρατικού Προϋπολογισμού με τις κυβερνητικές τροποποιήσεις, όπως τις είχαμε ενώπιον μας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης, μετά το πέρας της συνεδρίας. 
 
Ο κ. Βότσης είπε ότι «έχουν ενσωματωθεί πλέον για να μπορούν οι πολιτικές δυνάμεις να ετοιμάσουν τις τροπολογίες τους, οι οποίες θα ετοιμαστούν εντός της εβδομάδας και τη Δευτέρα η Επιτροπή θα ολοκληρώσει το συντονισμό όλων των τροπολογιών όλων των πολιτικών δυνάμεων για να είναι ενώπιον του Προέδρου και  της Ολομέλειας όταν θα ξεκινήσει η συζήτηση των προϋπολογισμών».

Είπε ότι «τη φετινή χρονιά και οι 30 προϋπολογισμοί που αφορούν τη δική μας επιτροπή έχουν κατατεθεί και έχουν συζητηθεί και θα εγκριθούν και κάποιοι που έχουν μείνει στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας».

Ανέφερε ακόμη ότι τρεις ημικρατικοί οργανισμοί καθυστέρησαν να υποβάλουν τους προϋπολογισμούς τους οι οποίοι θα συζητηθούν τον Ιανουάριο. Πρόκειται για την Αρχή Λιμένων Κύπρου, το ΡΙΚ και την Επιτροπή Σιτηρών, είπε.

Στην αυριανή συνεδρίαση, είπε, θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος  της Βουλής για το ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση υποβολής αυτών των προϋπολογισμών.

Ο κ. Βότσης ανέφερε ακόμη ότι συζητήθηκε και αποδεσμεύτηκε το κονδύλι που αφορά την αντιμισθία του Προέδρου, Αντιπροέδρου και των μελών του ΔΣ του ΡΙΚ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τουρκοκυπριακών περιουσιών-Τι αλλάζει, οι κανονισμοί που ψήφισε η Βουλή
Ψηφίστηκαν οι προϋπολογισμοί των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Ποιοι είναι πλεονασματικοί και ποιοι ελλειμματικοί
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός
Σε ανοδική πορεία παρέμεινε το ΧΑΚ