Powered by

Σταθεροποίηση στο ΧΑΚ ύστερα από τρεις ημέρες πτώση

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν την Πέμπτη στο κυπριακό χρηματιστήριο, μετά τις συσσωρευμένες απώλειες της τάξης του 2,2% των προηγούμενων τριών ημερών. Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ κατέγραψε αμελητέα άνοδο σε ποσοστό 0,02%. 
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρέμεινε αμετάβλητος, κλείνοντας στις 39,11 μονάδες. Το περιορισμένο αγοραστικό ενδιαφέρον διατήρησε την αξία των συναλλαγών στα χαμηλά επίπεδα των €55.685.
 
Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη κατέγραψε μόνο ο δείκτης των Ξενοδοχείων σε ποσοστό 0,28%. Απώλειες σημείωσαν οι δείκτες της Κύριας Αγοράς κατά 0,09% και της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 0,14%. Αμετάβλητος παρέμεινε ο δείκτης των Επενδυτικών.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €37.401 (άνοδος 1,23% - τιμή κλεισίματος €1,322). Ακολούθησαν οι μετοχές της Logicom με €8.199 (πτώση 0,79% - τιμή κλεισίματος €1,26), της εταιρείας Τσιμεντοποιία Βασιλικού με €6.916 (πτώση 0,95% - τιμή κλεισίματος €2,08), της Πετρολίνα με €2.094 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €1,00) και της Claridge με €660 (άνοδος 10% – τιμή κλεισίματος €0,022).
 
Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, δύο κινήθηκαν ανοδικά, τρεις πτωτικά και μία παρέμεινε αμετάβλητη. Οι συναλλαγές περιορίστηκαν σε 55.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είδε ξανά τις συντεχνίες για την ΑΤΑ ο Γιάννης Παναγιώτου-Εξαντλεί κάθε περιθώριο για κοινά αποδεκτή λύση
Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, εβδομαδιαία άνοδος
Στρατηγικές επιλογές Ε.Ε. για κλίμα στο Άτυπο Συμβούλιο Περιβάλλοντος με συμμετοχή Μαρίας Παναγιώτου (βίντεο)
Πάνω ο μέσος όρος απασχόλησης στην Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο-Αύξηση στους εργοδοτούμενους ορισμένου χρόνου
Κ. Ιωάννου: Αποφασιστικό βήμα για ορθολογική διαχείριση τ/κ περιουσιών η ψήφιση κανονισμών
Βλέπει τις συντεχνίες μετά το τελεσίγραφο για την ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Πότε λήγει το χρονοδιάγραμμα για κατάληξη
Ο στόχος που επιτυγχάνεται με την ίδρυση της ΕΜΕΚ-«Προστατεύουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα»
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τουρκοκυπριακών περιουσιών-Τι αλλάζει, οι κανονισμοί που ψήφισε η Βουλή
Ψηφίστηκαν οι προϋπολογισμοί των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Ποιοι είναι πλεονασματικοί και ποιοι ελλειμματικοί
Ιωσήφ Φράγκος: Να υπερασπιστούμε λυσσαλέα την ανεξαρτησία του θεσμού της δικαιοσύνης-Άκρατος λαϊκισμός