Τελετή φωταγώγησης στην Φρουτολαχαναγαορά η «Παλιά Αποθήκη»

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ένα όμορφο σκηνικό φτιάχτηκε, με πολύ μεράκι και αγάπη, για τους εκλεκτούς φίλους της αγαπημένης φρουτολαχαναγοράς  «Η Παλιά Αποθήκη».

Η πρόσκληση ήταν για την τελετή φωταγώγησης και την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με έντονα συναισθήματα χαράς και αναμνήσεων, μυρωδιές από κάστανα και αρώματα από τις λιχουδιές εκεί,  το μαλλί της γριάς και αρώματα της παιδικής ηλικίας όλων μας.

Το μελωδικό ξεκίνημα της τελετής φωταγώγησης έκανε η μικρή Αλέξα Μιχαήλ που καθήλωσε τους καλεσμένους, παίζοντας Γιουκαλίλι, και έπειτα τα παιδιά του Κλασικού Ωδείου Κύπρου με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει.  Την συνέχεια της βραδιάς, ανέλαβε ο Dj Pueblo Franco με τις μουσικές του επιλογές.  

Ήταν μια άλλη εμπειρία ψωνίζοντας στην Παλιά Αποθήκη, απολαμβάνοντας κυπριακό Καφέ Λαϊκού, άφθονη σοκολάτα ION, ζεστό κρασί από το FRUIT Rhapsody, κρασιά Kir-Yianni & Amaretto Paolo Lazzaroni E Figli από την A. S. Xinaris & Sons Ltd και ξεχωριστά γλυκά φτιαγμένα από την A Piece of Cake "By Athanasia".

Με υψηλές προσδοκίες, αναμένεται το επόμενο event στις 20-22/12, που θα φιλοξενήσει pop up stores 10 καλλιτεχνών, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα ετοιμαστεί για το εορταστικό αυτό event.

Οι φίλοι της Παλιάς Αποθήκης, θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν εκτός από τα φρούτα και τα λαχανικά τους, μοναδικές δημιουργίες των 10 καλλιτεχνών και  να απολαύσουν διάφορες γαστρονομικές εκπλήξεις.

Stay Tuned λοιπόν…Τα καλύτερα έρχονται! 

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)