Το Black Friday event στο JYSK έδωσε μεγάλα δώρα και €1.000 δωροκουπόνι σε μια μεγάλη τυχερή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεχωριστό Black Friday event στο κατάστημα επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης JYSK στο Nicosia Mall! 

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, εκατοντάδες κόσμου ήταν παρών στο κατάστημα για να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις μέχρι και 70% σε πάνω από 100 προϊόντα, αλλά και για να δοκιμάσουν τον κωδικό τους και να ξεκλειδώσουν το χρηματοκιβώτιο που θα τους χάριζε ένα δωροκουπόνι αξίας €1.000!

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Νόνη Χρίστου, η οποία με τον 4ψήφιο κωδικό της κατάφερε και να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο! Παρών στο event και η brand ambassador της εταιρίας JYSK στην Κύπρο, Χριστίνα Δημητρίου, η οποία συνεχάρη και παρέδωσε το δώρο στην μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού! 

Οι μεγάλες εκπτώσεις του Black Friday συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ενώ έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές σε νέα Χριστουγεννιάτικά προϊόντα!

Δειτε Επισης

Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»
Goal αποδοχής και συμπερίληψης στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2024-2025