Powered by

Πολυάριθμες διακρίσεις της Louis Hotels στην έκθεση Γαστρονομίας HORECA

Πολλαπλές διακρίσεις και βραβεύσεις κέρδισαν οι σεφ της Louis Hotels στην 19η έκθεση Γαστρονομίας HORECA που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου. Η ομάδα του ξενοδοχειακού ομίλου διέπρεψε στην τελετή βράβευσης καθώς με 23 συμμετοχές εξασφάλισε 23 βραβεία! Συγκεκριμένα, τα μέλη της Louis Hotels έλαβαν 12 χρυσά, 9 αργυρά και 2 χάλκινα βραβεία σε μια σειρά από κατηγορίες που αφορούν συγκεκριμένα πιάτα και γεύματα.

Ανάμεσα στα πολλά βραβεία που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels αξίζει να σημειωθούν τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία «Grand Prix Challenge» και τα χρυσά μετάλλια που έλαβαν οι σεφ του The Royal Apollonia και King Jason Paphos στην κατηγορία «Κυπριακό Πρόγευμα».  

Αναλυτικά, οι κατηγορίες και οι νικητές των μεταλλίων της Louis Hotels:

Risotto Appetizer/Pork Main Course: Πανίκος Χρυσοστόμου και Γιώργος Καρβέλλας (Κing Jason Paphos) – χάλκινο μετάλλιο
Ανδρέας Μποφίλιος και Άγγελος Καμπούρης (Hilton Park) – αργυρό μετάλλιο
Two Course Modern Cypriot Menu: Ξένιος Κωνσταντίνου και Γιώργος Τσικέλλης (Ηilton Park) – αργυρό μετάλλιο
Τwo Restaurant Plated Desserts:  Ραφαηλία Γεωργίου και Μαρίνα Χήρα (Ηilton Park) – χρυσό μετάλλιο
Chicken And Fish Main Course: Πανίκος Χρυσοστόμου και Γιώργος Καρβέλλας (King Jason Paphos) – αργυρό μετάλλιο
Κωνσταντίνος Νικολάου και Kumarathunga Kattadige (Hilton Park) – αργυρό μετάλλιο
Θεοφάνης Θεοφάνους και Αργύρης Συντυχάκης (Ιvi Mare) – χρυσό μετάλλιο
Grand Prix Challenge: Σωτήρης Ιορδάνους (Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο) – χρυσό μετάλλιο, Λούκας Εγγλέζου (Akakiko) – χρυσό μετάλλιο, Ελίνα Τοντίνοβα και Λυγία Babtan (Apollonia) – χρυσό μετάλλιο
Cypriot Breakfast: Mάριος Έκτωρος και Παναγιώτης Γεωργίου (Apollonia) – χρυσό μετάλλιο, Αγγελική Αλκιβιάδου (King Jason Paphos) – χρυσό μετάλλιο
Pastry Chef οf The Year: Παναγιώτης Κοτσιάς (Hilton Park) – χρυσό μετάλλιο
Chef οf The Year: Bαγγέλης Δόξας (Κεντρική ομάδα chef Louis Hotels) – αργυρό μετάλλιο

Αναφερόμενος στις βραβεύσεις που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels, ο Chief Operations Officer (COO) της εταιρείας Μάριος Περδίος τόνισε: «Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι η Louis Hotels βρίσκεται στην κορυφή και στον τομέα της Γαστρονομίας. Υποδεχόμαστε κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στα ξενοδοχεία και εστιατόριά μας, βάζοντας όλη μας την προσπάθεια να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές επιλογές φαγητών. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις των σεφ μας αλλά και για όλο το προσωπικό μας που εργάζεται σε κουζίνες και εστιατόρια προσφέροντας καθημερινά στους πελάτες μας τα καλύτερα πιάτα φτιαγμένα με μεράκι και με τα πιο αγνά και υγιεινά συστατικά».

Στόχος της 19ης έκθεσης Γαστρονομίας HORECA ήταν η ενημέρωση και η επιμόρφωση των επαγγελματιών του χώρου της Γαστρονομίας και η συμμετοχή τους σε διάφορους διαγωνισμούς, οι οποίοι διεξάχθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Δειτε Επισης

Black Friday: Επεκτάθηκε, αλλά ατόνησε-Χαμηλές προσδοκίες και μούδιασμα στην αγορά
Α. Άννινος: Τα «γκρίζα αυτοκίνητα» και οι ανακλήσεις-Μας φορτώνουν εκκρεμότητα και ευθύνη που δεν μας αναλογεί
Γ. Παπαναστασίου: Διαχειρίσιμο το γεωπολιτικό ρίσκο για GSI-Σαφή στήριξη από ΗΠΑ βλέπει ο Θ. Σκυλακάκης
Η Wizz Air επαναφέρει τις πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ
Ακόμη ένα κρίσιμο βήμα για την κατάργηση της βίζας για ΗΠΑ-Το βασικό προαπαιτούμενο που έχει ολοκληρωθεί
Το πρώτο Airbus A350 της Emirates με συνολική χωρητικότητα 312 επιβάτες (pics)
Anymaster: Η πλατφόρμα με χρηματοδότηση από τη Lamda επεκτείνεται στην Αθήνα
EasyJet: Υπερδιπλασιάζει το μέρισμα μετά το άλμα κερδών
Επιβεβαίωση οικονομικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, αλλά ανάγκη για επαγρύπνηση
Η δυναμική της Λευκωσίας και οι επενδυτικές ευκαιρίες που κάνουν τη διαφορά