Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CIM: Η περιοδεία ηγεσίας MARVEL του Φίλιππου Αριστοτέλους στο Cyprus Institute of Marketing

Στις 4 Δεκεµβρίου το Cyprus Institute of Marketing φιλοξένησε τον γνωστό συγγραφέα και σύµβουλο για θέµατα ηγεσίας και παρακίνησης προσωπικού Φίλιππο Αριστοτέλους στο πλαίσιο της περιοδείας ηγεσίας «The MARVEL of Engagement: Managing into the future» η οποία διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο και στο εξωτερικό, µε την παρουσίαση του οµότιτλου βιβλίου ηγεσίας του κ. Αριστοτέλους που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και διατίθεται από τον Amazon τόσο σε µορφή paperback όσο και kindle. 
Στο πλαίσιο της οµιλίας του ο κ. Αριστοτέλους παρουσίασε εξειδικευµένες στρατηγικές παρακίνησης και εµψύχωσης του ανθρώπινου δυναµικού στους µεταπτυχιακούς φοιτητές της σχολής. 

Κατά τον κ.Αριστοτέλους οι κύριοι άξονες για την παρακίνηση και εµψύχωση του ανθρώπινου δυναµικού είναι έξι και κρύβονται πίσω από τα αρχικά του ακρωνύνιου MARVEL: Meaning (Νόηµα/Αποστολή), Autonomy (Αυτονοµία), Relatedness (Αλληλεπίδραση), Values (Αξίες), Experience (Εµπειρία), Learning (Εκπαίδευση/Ανάπτυξη).
Μετά το τέλος της οµιλίας ακολούθησε εκτενής συζήτηση µεταξύ του οµιλητή και των συµµετεχόντων αναφορικά µε διάφορες προκλήσεις και εκφάνσεις στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις για εµψύχωση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναµικού αλλά και αύξησης τη παραγωγικότητας µε έµφαση την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, την επίδραση των δηµογραφικών αλλαγών και ειδικότερα την εδραίωση πλέον της γενιάς των millennials τόσο στο επιχειρηµατικό όσο και στο εργασιακό περιβάλλον.
 

Η αποστολή του CIM είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση σε εργαζόµενους ενήλικες. Το CIM προφέρει µία δεύτερη ευκαιρία να βελτιώσει κανείς τα προσόντα και την µόρφωση του και έτσι να θέσει τις βάσεις για προσωπική και επαγγελµατική ανέλιξη. H Σχολή προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης ή θρησκείας, και είναι ενάντια σε οποιαδήποτε διάκριση. 


Για περισσότερες πληροφορίες για το µοντέλο παρακίνησης προσωπικού MARVEL πατήστε το σύνδεσµο https://philarist.com/marvel-of-engagement/."
 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»