Α/φοι Λανίτη: Τερματίζει την συνεργασία με ΦΑΓΕ

Τερματίζουν την συνεργασία τους με άμεση ισχύ η Αφοί Λανίτη Λτδ και η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ, με την πρώτη ν ανακοινώνει ότι στόχος της είναι η ανάπτυξη ενός πλούσιου 24/7 χαρτοφυλακίου προϊόντων που να προσφέρει επιλογές σε όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης καθημερινά και η επικέντρωση στο δικό της χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων.
 
Πέρα από το φρέσκο γάλα Λανίτης και την παιδική σειρά Lanitis Kiddo, η Α/φοι Λανίτη τον τελευταίο χρόνο έχει εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων με τη σειρά τυροκομικών προϊόντων που περιλαμβάνει χαλούμι, κυπριακό τυρί (τύπου χαλούμι) light, με χαμηλά λιπαρά, παραδοσιακό κυπριακό αιγοπρόβειο χαλούμι, φρέσκια αναρή αλατισμένη, ανάλατη καθώς και παραδοσιακή ξηρή αναρή, με το γιαούρτι Λανίτης, που φιλοδοξεί να εξελιχθεί ως η νέα αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών, ενώ έχουν προστεθεί προϊόντα σε ανερχόμενες κατηγορίες όπως η σειρά Lanitis Protein Milk.
 
Πρόθεση της εταιρείας είναι να εμπλουτίσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο γαλακτοκομικών προϊόντων με νέα λανσαρίσματα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να ικανοποιεί τις εξελισσόμενες ανάγκες των Κύπριων καταναλωτών.
 

Δειτε Επισης

Βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2025 αναμένει η Petrolina (Holdings) Public Limited
Σώτος Τρικωμίτης: Παγώνουν και ξεπαγώνουν την αγορά αυτοκινήτου...Πλήρης απογοήτευση
Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης-Ο αριθμός των χορηγιών, οι κατηγορίες και τα ποσά (πίνακες)
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους €2,5 εκατ. ενέκρινε το Υπουργικό-Πόσες χορηγίες θα δοθούν
ΚΕΟ: Μοιράζει μέρισμα συνολικού ύψους €1,7 εκατ. στους μετόχους της
«Το πλαφόν δεν είναι αυτοσκοπός...Οι ελεύθερες αγορές δουλεύουν στη βάση της κερδοφορίας»
Α. Χατζηαδάμου: Πιέσεις στην αγορά λόγω «e-kalathi»-Παρέμβαση που δημιούργησε προβλήματα σε συγκεκριμένες υπεραγορές
Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Ανήσυχοι για τα στενά του Ορμούζ οι Κύπριοι πλοιοκτήτες-Κίνδυνος εγκλωβισμού των πλοίων
Ο Πόλυς Μιχαηλίδης στα Δ.Σ. CTC, Ermes και Woolworth-Ο Μενέλαος Σιακόλας μέλος της Επιτροπής Διορισμών
Πώς κινήθηκαν οι τιμές βασικών καταναλωτικών προϊόντων τον Μάιο...Μεγάλη αύξηση σε μαλάκια και λάδι