IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LTD

Η ipH δραστηριοποιείται στον τομέα των FMCGs από το 1981, με ιδρυτή τον Τάκη Φωτιάδη και τους υιούς του Ιάκωβο και Μάριο Φωτιάδη. Σήμερα η εταιρεία διοικείται από τον Ιάκωβο και τα τρία παιδιά
του Μαργαρίτα, Χλόη και Χρίστο.
 
H εταιρεία ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανασυσκευασία, διανομή και διαχείριση προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, που προορίζονται για το λιανεμπόριο και τον τομέα εστίασης. Συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων παγκοσμίως, όπως Valio, Arla Foods, Starbucks, Danone, Mondelez, Ardo, Aviko, Minerva, Κάμπος Χίου κ.ά.

Από το 1996 έχει την αποκλειστική διαχείριση της τροφοδοσίας των εστιατορίων McDonald’s στην Κύπρο, με τις διακρίσεις της άρτιας οργάνωσης και της πιστοποίησης ISO22000 και HCCP. Το 2011, προσβλέποντας στη συνεχή εξέλιξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, η ipH δημιούργησε με επιτυχία την αλυσίδα τροφίμων Foodsaver, που προσφέρει μέχρι σήμερα άρτια εξυπηρέτηση και μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά επώνυμα προϊόντα, με ειδίκευση στα κατεψυγμένα τρόφιμα.

Η συνεπής προσφορά σε όλους τους πελάτες αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την ipH, η οποία εξυπηρετεί πέραν των 2.000 πελατών σε όλη την Κύπρο από τα τρία κέντρα αποθήκευσής της. Οι χώροι αυτοί της επιτρέπουν την αποτελεσματική αποθήκευση, τον χειρισμό και τη διανομή του αυξανόμενου όγκου των εισαγόμενων αγαθών που εκπροσωπεί στην κυπριακή αγορά, ανεξαρτήτως τύπου και ευαισθησίας του προϊόντος.
 
Νέο κέντρο αποθήκευσης και διανομής
Το 2019, η αγορά θα εξελιχθεί σε ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο με μεγάλες προκλήσεις. Η ipH, με γνώμονα τη μακροχρόνια γνώση και εμπειρία της, έδωσε έμφαση στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προέκυψαν το 2018 και προχώρησε σε στρατηγικές επιλογές, όπως στην ανάπτυξη νέων προϊοντικών κατηγοριών και στο άνοιγμα νέου καταστήματος Foodsaver στη Λευκωσία. Μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης για τον επόμενο χρόνο είναι και η ανέγερση ενός νέου, εκσυγχρονισμένου κέντρου αποθήκευσης και διανομής 6.000 m2, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2020. Το νέο κέντρο θα εξυπηρετεί ένα μεγαλύτερο όγκο εργασιών και θα διευρύνει τη δυναμικότητα και την παρουσία του στόλου της ipH. 
 
O συνειδητοποιημένος Κύπριος καταναλωτής
Ο Κύπριος καταναλωτής είναι πιο συνειδητοποιημένος και γνώστης των αναγκών του, καθώς επίσης και πιο απαιτητικός στην ποιότητα αλλά και τις λογικές τιμές. Η συνεχής αλλαγή της αγοράς φέρνει ανάλογα και τις δικές της προκλήσεις, όπως ο ανταγωνισμός, η εδραίωση των ισχυρότερων ως επίσης και των discounters στον χώρο του λιανικού εμπορίου έναντι μικρότερων παιχτών στην αγορά κ.ά.

Το 2019 βρίσκει τον χάρτη του λιανεμπορίου σιγά- σιγά να σταθεροποιείται, με αποτέλεσμα τον υπερπληθυσμό διαφόρων μεγάλων αλυσίδων υπεραγορών στις αστικές περιοχές. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι ένα παιχνίδι ανταγωνισμού τιμών αλλά και ενεργειών, με σκοπό την αύξηση μεριδίων και την εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.  

Ανεξαρτήτως εκτιμήσεων για ένα flat ή και χαμηλότερο ποσοστό τουρισμού έναντι της περιόδου 2017-2018 στο νησί, οι ευκαιρίες ανάπτυξης στις ανάλογες τουριστικές περιοχές αναμένεται να αυξηθούν, λόγω των συνεχόμενων μεγάλων επενδύσεων σε νέα ξενοδοχεία και κλίνες.
 
Έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση
Στόχος της ipH για το 2019 είναι η θεμελιώδης συνετή πολιτική και πιο συγκεκριμένα η σταθερή και σταδιακή ανάπτυξη, σύμφωνα με τις οικονομικές πάντα δυνατότητές της και την τάση της αγοράς. Ακόμη, τα λανσαρίσματα νέων προϊόντων, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκσυγχρονισμένου καταναλωτή, καθώς και η ενεργή ανάπτυξη των εξειδικευμένων καταστημάτων Foodsaver.

Δέσμευση της ipH παραμένει η συνεχής έμφαση στην ανώτερη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, αξίες που χαρακτηρίζουν τη μακροχρόνια στρατηγική και τον πυρήνα της εταιρείας.
 
Διευθυντική ομάδα
Ιάκωβος Φωτιάδης, Managing Director
Μαργαρίτα Φωτιάδη, Commercial Director
Χλόη Φωτιάδη, Purchasing & Logistics Director
Χρίστος Φωτιάδης, Βusiness Development Director
Τίνα Γαβριηλίδου, Marketing Manager
Αρετή Βασιλαρά, Human Resources Manager
Ηλιάνα Παχίτα Λαμπρίδη, Chief Financial Officer
Κούλης Δαμαλά, Operations Manager
Σάκης Σαπαχλάρης, Sales Manager - Traditional Trade
Daniel Plackett, Sales Manager - Organised Trade
Γιάννος Αναστασιάδης, Sales Manager - Horeca
Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Foodsaver Sales & Operations Manager
Έλενα Παπαγεωργιάδου, Foodsaver Marketing Manager
Ανδρέας Λαμπριανίδης, Production Manager
 
Η συνεπής προσφορά σε όλους τους πελάτες αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την ipH, η οποία εξυπηρετεί πέραν των 2.000 πελατών σε όλη την Κύπρο από τα τρία κέντρα αποθήκευσής της
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Γιάννου Κρανιδιώτη 166, 2235, Λατσιά
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 25300, 1308, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22488400
Φαξ: 22488442
E-mail: iph@iph.com.cy
Ιστοσελίδα: www.iph.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

TRYFON TSERIOTIS LTD
SO EASY STORES
SMART Discount Shops
REGIS MILK INDUSTRIES LΤD
PATHIN TRADING LTD, Mέλος της kronos corporate group
LIDL CYPRUS
IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LTD
C.A.PAPAELLINAS GROUP
ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ
FMCGs - ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ