SO EASY STORES

Η So Easy Stores ιδρύθηκε το 2003 και είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων τύπου Convenience Store. Διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο με 23 καλά οργανωμένα καταστήματα διαρκούς εξυπηρέτησης σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.
 
Tα καταστήματα αυτά καλύπτουν τις ανάγκες αναπλήρωσης των καθημερινών αναγκών άμεσης κατανάλωσης της γειτονιάς, αλλά και όποιες άλλες έκτακτες ανάγκες προκύψουν. Αποτελούν μια οικονομική και ποιοτική λύση που βρίσκεται κοντά στους πελάτες της.

Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών και ημιαστικών περιοχών. Εξυπηρετεί πάνω από 270 χιλιάδες πελάτες τον μήνα αθροιστικά, προσφέροντας ψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και μεγάλη ευκολία αγορών.

Τα So Easy Stores διαφοροποιούνται από τα κλασικά παραδοσιακά περίπτερα, τα μπακάλικα, τις μικρές και μεγάλες υπεραγορές. Η φιλοσοφία των καταστημάτων είναι να εξυπηρετούν τις καθημερινές και μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών σε φιλικό και καθαρό περιβάλλον για γρήγορο και εύκολο ψώνισμα με σεβασμό στον καταναλωτή.
 
Ευρεία γκάμα προϊόντων
Στο πλαίσιο αυτό προσφέρουν διευρυμένη γκάμα κατηγοριών, προϊόντων και υπηρεσιών σε λογικές και ανταγωνιστικές τιμές, συνεχόμενες προσφορές, γρήγορη εξυπηρέτηση και βολικά ωράρια λειτουργίας.
Πιο συγκεκριμένα η γκάμα αποτελείται από κατηγορίες όπως: Καπνικά, τηλεκάρτες, Tύπος, τρόφιμα, ποτά, κάβα, είδη ψυγείου, καθαριστικά, είδη προσωπικής και παιδικής φροντίδας, δώρα και παιγνίδια, ζωοτροφές, είδη φούρνου, φρουταρίας, βιβλιοπωλείου, αλλά και υπηρεσιών όπως πώληση εισιτηρίων, φωτοτυπίες κ.λ.π. Στα καταστήματα So Easy Stores διατίθενται όλες οι κορυφαίες μάρκες ανά κατηγορία αλλά και εναλλακτικές μάρκες.
 
Διαφοροποιημένη η αγορά
Το τοπίο των FMCGs στην Κύπρο σήμερα είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Από την μια παρατηρούμε μια συνεχόμενη ροή από προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) σε αρκετές κατηγορίες να ανταγωνίζονται σε μεγάλο βαθμό τα branded. Επίσης, branded προϊόντα προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές από ότι στο παρελθόν κυρίως προς όφελος του καταναλωτή. Από την άλλη, το ίδιο προϊόν σε αρκετές περιπτώσεις δεν διατίθεται μόνο από ένα προμηθευτή, τον κύριο, αλλά παράλληλα και από άλλους ντόπιους ή από το εξωτερικό.
 
Αναπτυξιακά πλάνα
Τα highlights της χρονιάς που πέρασε για τη So Easy Stores ήταν κυρίως και σε μεγάλο βαθμό η ολοκλήρωση της λειτουργικής και της οικονομικής αναδιάρθρωσης. Επίσης υλοποιήθηκε η ολοκλήρωση του σχεδιασμού και η έναρξη της διαδικασίας υλοποίησης διαφόρων αναπτυξιακών πλάνων, ώστε να υπάρχει πλήρης στρατηγική ταύτιση με τα δεδομένα της αγοράς τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκαν διάφορες συνεργασίες και ο σχεδιασμός άλλων, αλλά και το άνοιγμα ενός πρότυπου καταστήματος που εγκαινίασε η εταιρεία τον Οκτώβριο 2018 στη Λεμεσό, που καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας.
 
Εντείνεται ο ανταγωνισμός
Αναμφισβήτητα, στον τομέα του λιανικού εμπορίου και της οικονομίας ευρύτερα παρατηρείται μία αυξητική τάση στα επίπεδα ανάπτυξης, που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019. Παράλληλα όμως θα συνεχιστεί και ένας διαρκώς εντεινόμενος ανταγωνισμός με μειωμένες τιμές, προσφορές και συναφείς ενέργειες. Επίσης θα υπάρξουν ανοίγματα νέων σημείων πώλησης υφιστάμενων και καινούργιων «παικτών», σε βαθμό που να μη συνάδουν με την οργανική ανάπτυξη του τομέα. Όλα αυτά εγκυμονούν κινδύνους που οι λιανέμποροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το 2019, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα με ποιο τρόπο θα συμβεί.
 
Στόχος τα πρότυπα καταστήματα
Βασικός στόχος που έχει θέσει η So Easy Stores για το 2019 είναι η πλήρης υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού, ώστε τα καταστήματά της να εξελιχθούν πλήρως σε πρότυπα καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης.

Απόλυτο στόχο αποτελεί και η κάλυψη όλων των αναγκών αναπλήρωσης των καταναλωτών στα πλαίσια της κοινότητας και της γειτονιάς, πάντοτε με κοινωνική ευαισθησία. Αυτό περιλαμβάνει την ανακαίνιση αρκετών σημείων πώλησης στη βάση του πρότυπου καταστήματος που έχουμε δημιουργήσει την περσινή χρονιά, την ενσωμάτωση νέων κατηγοριών και υπηρεσιών και τη σύναψη νέων συνεργασιών.  
 
Διευθυντική ομάδα
Φιλόκυπρος Ανδρέου, Executive Chairman
Μάριος Τορναρίτης, Group General Manager
Κυριάκος Ζένιος, Operations Manager
 
Έτος ίδρυσης: 2003
Καταστήματα: 23
Προσωπικό: 118
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο:
25865250
Φαξ: 25811544
E-mail: info@soeasy-kiosks.com
Ιστοσελίδα: www.soeasystores.com
 
 

Δειτε Επισης

TRYFON TSERIOTIS LTD
SO EASY STORES
SMART Discount Shops
REGIS MILK INDUSTRIES LΤD
PATHIN TRADING LTD, Mέλος της kronos corporate group
LIDL CYPRUS
IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS LTD
C.A.PAPAELLINAS GROUP
ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ
FMCGs - ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ