Ρώσοι και Ουκρανοί δημοσιογράφοι επισκέπτονται την Κύπρο

Μετά από πρόσκληση της “Henley and Partners” και του Ομίλου “ΛΕΠΤΟΣ” έφθασε στην Κύπρο πολυμελής ομάδα σημαντικών Ρώσων και Ουκρανών δημοσιογράφων από μεγάλα πολιτικά, οικονομικά και τουριστικά μέσα ενημέρωσης και των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου “ΛΕΠΤΟΣ” στην Πάφο και τη Λεμεσό, το Πανεπιστήμιο Νεάπολης της Πάφου, το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΙΣ, καθώς και τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά θέρετρα του Ομίλου.

Η ενέργεια αυτή του Ομίλου “ΛΕΠΤΟΣ” να φιλοξενήσει και να δεξιωθεί τους Ρώσους και τους Ουκρανούς δημοσιογράφους, έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες τόσο της Κυβέρνησης όσο και του ιδιωτικού τομέα ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους τουρίστες καθώς επίσης αγοραστές και επενδυτές για τα ακίνητα ενισχύοντας γενικότερα την Κυπριακή Οικονομία. 

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)