Baker Tilly South East Europe : Eξωτερικός ελεγκτής Cyta

Η Baker Tilly South East Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό της εταιρείας μας ως  εξωτερικό ελεγκτή οικονομικών καταστάσεων και φορολογικών υπηρεσιών για τα έτη 2019-2021 της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Ο διορισμός της εταιρείας  ως εξωτερικός ελεγκτής της Αρχής έχει εγκριθεί από τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας στη βάση του Περί της Καταθέσεως Στοιχείων και Πληροφοριών στο Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και στη Βουλή των Αντιπροσώπων Νόμου 2002 (113 (Ι)/2002).

Η Baker Tilly South East Europe εκφράζει την ικανοποίηση της να περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της ένα οργανισμό της εμβέλειας και του κύρους της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

 Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στον κλάδο και ισχυρό περιφερειακό δίκτυο  που αποτελείται από άρτια εξειδικευμένους επαγγελματίες στον λογιστικό και ελεγκτικό τομέα, η εταιρεία μας  είναι έτοιμη για αυτή την νέα συνεργασία, έχοντας ως  βασική της επιδίωξη την παροχή πολλαπλών επαγγελματικών, ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών, με υψηλή προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.
 

Δειτε Επισης

13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι δηλώσεις χορηγών και απονεμητών-Ανέδειξαν την αξία του θεσμού(video)
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
Επίσκεψη Δημήτρη Σκουρίδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ανάδειξη της Κύπρου ως πύλης καινοτομίας
Ανανεώθηκαν με κάλυψη μηνιαίου και ωρομίσθιου προσωπικού οι συλλογικές συμβάσεις στην Cytacom Solution
Σειρά σημαντικών επαφών Μ. Χατζημανώλη στο Λονδίνο και προώθηση υποψηφιότητας Κύπρου στον ΙΜΟ
«Οπλίζει» τις κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας η Κυπριακή Δημοκρατία-Τι αποφασίστηκε σε υπουργική σύσκεψη
Γιώργος Π. Ζανιάς: Στρατηγική τοποθέτηση στην καρδιά της κυπριακής οικονομίας η επένδυση της Eurobank A.E.
Το μονοπάτι της συνέχειας: Όταν η γνώση γίνεται κληρονομιά