Powered by

Απίστευτο θέαμα και γεύσεις στο ρεσιτάλ γαστρονομίας του Μarbre

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ γαστρονομίας στο βραβευμένο με “Top Notch” Μarbre Fusion Grill, που βρίσκεται στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel Larnaca.
 
Ο Executive Chef του Μarbre Άλεξ Τσιοτίνης, καλωσόρισε στην κουζίνα του τον Executive Chef του MA Θάνο Στασινό και παρουσίασαν μαζί ένα μενού 5 πιάτων με πινελιές Nikkei Style.
 
Είναι η πρώτη φορά που οι δύο Executive Chef των εστιατορίων που στεγάζονται στο Radisson Blu Hotel Larnaca συναντήθηκαν στην Κύπρο μαγειρικά και εξέπληξαν με τις γεύσεις και το θέαμα που πρόσφεραν στην ανοιχτή κουζίνα του Μarbre. 
 
Όσοι παρευρέθηκαν πάντως έζησαν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
 
Για όσους πάλι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση σε αυτό το γαστρονομικό γεγονός, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλα γαστρονομικά ρεσιτάλ.


 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί
Συμβούλιο Μεταφορών Ε.Ε.: Πολιτική συμφωνία για διαπραγματεύσεις με Ευρωβουλή για τα δικαιώματα των επιβατών
Christophe Petit: Στόχος της Hermes η ανάπτυξη σύγχρονων και βιώσιμων αεροδρομίων-Μια νέα εποχή προόδου