Powered by

Απίστευτο θέαμα και γεύσεις στο ρεσιτάλ γαστρονομίας του Μarbre

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ γαστρονομίας στο βραβευμένο με “Top Notch” Μarbre Fusion Grill, που βρίσκεται στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel Larnaca.
 
Ο Executive Chef του Μarbre Άλεξ Τσιοτίνης, καλωσόρισε στην κουζίνα του τον Executive Chef του MA Θάνο Στασινό και παρουσίασαν μαζί ένα μενού 5 πιάτων με πινελιές Nikkei Style.
 
Είναι η πρώτη φορά που οι δύο Executive Chef των εστιατορίων που στεγάζονται στο Radisson Blu Hotel Larnaca συναντήθηκαν στην Κύπρο μαγειρικά και εξέπληξαν με τις γεύσεις και το θέαμα που πρόσφεραν στην ανοιχτή κουζίνα του Μarbre. 
 
Όσοι παρευρέθηκαν πάντως έζησαν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
 
Για όσους πάλι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση σε αυτό το γαστρονομικό γεγονός, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλα γαστρονομικά ρεσιτάλ.


 

Δειτε Επισης

Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Μ. Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΧΑΚ και στην οικονομία η πρόθεση εισαγωγής μετοχών της Eurobank στο Χρηματιστήριο
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Αν. Ορθοδόξου: Οι εργαζόμενοι από τρίτες χώρες και η ανάγκη περαιτέρω απλοποίησης των διαδικασιών απασχόλησης
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Ανέκαμψαν οι εγγραφές σαλούν αυτοκινήτων-Τα brands με τις περισσότερες σε καινούργια και μεταχειρισμένα
Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)