Powered by

Απίστευτο θέαμα και γεύσεις στο ρεσιτάλ γαστρονομίας του Μarbre

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ γαστρονομίας στο βραβευμένο με “Top Notch” Μarbre Fusion Grill, που βρίσκεται στο ισόγειο του Radisson Blu Hotel Larnaca.
 
Ο Executive Chef του Μarbre Άλεξ Τσιοτίνης, καλωσόρισε στην κουζίνα του τον Executive Chef του MA Θάνο Στασινό και παρουσίασαν μαζί ένα μενού 5 πιάτων με πινελιές Nikkei Style.
 
Είναι η πρώτη φορά που οι δύο Executive Chef των εστιατορίων που στεγάζονται στο Radisson Blu Hotel Larnaca συναντήθηκαν στην Κύπρο μαγειρικά και εξέπληξαν με τις γεύσεις και το θέαμα που πρόσφεραν στην ανοιχτή κουζίνα του Μarbre. 
 
Όσοι παρευρέθηκαν πάντως έζησαν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
 
Για όσους πάλι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση σε αυτό το γαστρονομικό γεγονός, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλα γαστρονομικά ρεσιτάλ.


 

Δειτε Επισης

Wizz Air: Ενισχύει το Wizz Discount Club στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Customer First Compass
Επανήρχισαν οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ-Επανήλθε η ομαλότητα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Μ. Κουρούπη: Κληροδότημα για τις επόμενες γενιές ταξιδιωτών τα έργα ανάπτυξης των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου
Ακυρώθηκαν πτήσεις από και προς το Ισραήλ, επηρεάστηκαν τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Εκτός easyHotel ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου-Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με μοναδικό μέτοχο την Tristan Capital Partners
Ένα «διαμάντι» στον Κόλπο των Κοραλλίων: Ο απόλυτος προορισμός για ηρεμία, χαλάρωση και μικρές στιγμές πολυτέλειας
Το Jamie Oliver Kitchen Λεμεσού παρουσιάζει: Ένα ξεχωριστό Wine Tasting με Santa Margherita
Στην Prodea Investments σχεδόν το 100% της MHV-Απέκτησε ποσοστό 20% από την Flowpulse έναντι €92,3 εκατ.
Aegean: Με θετικό πρόσημο και το 2025-Υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Πετούν τα έσοδα από τον τουρισμό...Αύξηση 35% και στα €148,9 εκατομμύρια το πρώτο δίμηνο