Powered by

Αγκαστινιώτης: Το ΚΕΒΕ προωθεί τη δημιουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες

Το ΚΕΒΕ προωθεί την δημιουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες σύμφωνα με τον Πρόεδρο του, Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη. 

Σε δηλώσεις του στην Πάφο στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ ανέφερε πως το Επιμελητήριο πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την λειτουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες.

Η δημιουργία Γραφείου στις Βρυξέλλες συνέχισε, θα μας βοηθήσει τα μέγιστα και στις πολιτικές επαφές του ΚΕΒΕ στις Βρυξέλλες αλλά και με τα ευρω- επιμελητήρια. 

Ταυτόχρονα είπε το ΚΕΒΕ ενισχύει τις εμπορικές αποστολές στο εξωτερικό, σχεδιάζει νέα προγράμματα, εμπλουτίζει την ενημέρωση των μελών του, εντοπίζει νέους τομείς και επιχειρηματικές ευκαιρίες και γενικά δημιουργεί τις συνθήκες για περισσότερη στήριξη των επιχειρήσεων και μελών του.

Πρόσθεσε επίσης πως το ΚΕΒΕ πέραν της συνολικής προσφοράς του στην οικονομία και της στήριξης που προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο, ενισχύει και τη δική του θέση και τις δικές του υπηρεσίες. 

Στα πλαίσια αυτά, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πλήρη ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου του ΚΕΒΕ στην Λευκωσία, το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είναι σήμερα, όπως είπε, ένας σύγχρονος και λειτουργικός χώρος με υψηλές προδιαγραφές λειτουργικότητας και τελευταίου τύπου τεχνολογικές υποδομές. 

Το κτίριο αυτό, είναι το σπίτι των επιχειρηματιών της Κύπρου, το σπίτι όλων μας, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έγινε το αναμενόμενο...Εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού οι χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση
Θέατρο του παραλόγου η ηλεκτρική διασύνδεση-Πλήρης στασιμότητα, αλλά το έργο «συνεχίζεται» και θέλει χρήμα ο ΑΔΜΗΕ
Γ. Παπαναστασίου: Άρχισε να μαζεύεται κάποια ποσότητα εμπορεύσιμη και οικονομικά βιώσιμη-Τα επόμενα βήματα για το «Πήγασος 1»
Τετ α τετ Βαφεάδη με την Υπουργό Μεταφορών του Ισραήλ...Τα τέσσερα θέματα που βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο
Τι λείπει και πότε αναμένεται να γίνει FSRU o «Προμηθέας»-Πόσα στοιχίζει τον μήνα η παραμονή του στη Μαλαισία
Minotti: Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά-Νέο flaghship κατάστημα στο Trilogy Limassol Seafront
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ
Θεόδωρος Παρπέρης: Αύξηση των ΑΞΕ μέσα από την ανάδειξη της Κύπρου σε κόμβο family offices στην περιοχή
Γιώργος Παπαναστασίου: Κόστος ενέργειας και γραφειοκρατία τα βασικά προβλήματα των βιομηχανιών Λεμεσού
Στήλη καθαρού φυσικού αέριου 350 μέτρων στον στόχο «Πήγασος-1»…Ενημερώθηκε από ExxonMobil ο Χριστοδουλίδης