Το pop up store της Tommy Hilfiger στη Λεμεσό αλλάζει concept

Η εταιρεία SARKK, αποκλειστικός  διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία, ανακοινώνει ότι το δεύτερο κατάστημα του brand στην Λεμεσό αλλάζει concept και από pop up εξελίσσεται σε κατάστημα Tommy Hilfiger. 

Το κατάστημα που ξεκίνησε να λειτουργεί πάλι στο Word Trade Centre Trust Re Building, στη καρδιά της παραλιακής λεωφόρου της πόλης, το γνωρίσαμε αρχικά ως το πρωτοποριακό pop up store που ήρθε στη Λεμεσό να δώσει μια διαφορετική διάσταση στη λιανική αγορά της πόλης, με μια πλούσια γκάμα καλοκαιρινών κυρίως συλλογών. Τώρα το κατάστημα άλλαξε εξ ολοκλήρου και με αφορμή το Φθινόπωρο παρουσιάζει τις νέες ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportwear, Tommy Jeans, Tommy Sport στις οποίες περιλαμβάνονται και οι μοναδικές τσάντες και αξεσουάρ του brand, σε τολμηρούς συνδυασμούς. Το «παρών» δίνουν και επιλεγμένα κομμάτια από τις capsule συλλογές του brand TommyXZendaya και TommyXLewis.
 



Οι ανδρικές και οι γυναικείες συλλογές για το Φθινόπωρο 2019 είναι εμπνευσμένες από μια «συνειδητή» σύγκρουση μεταξύ λειτουργικότητας και κληρονομιάς, συνδυάζοντας άνετα και εύκαμπτα υφάσματα σε διαχρονικά σχέδια. 

Το καινοτόμο πρόγραμμα TH Flex, που φτιάχτηκε για τον σύγχρονο άνδρα της πόλης, χρησιμοποιεί υλικά με υψηλής απόδοσης stretch για απεριόριστη κίνηση και άνεση. Τα πρωτοποριακά υφάσματα βρίσκονται στην καρδιά και της γυναικείες συλλογής, με τζιν και καρό παντελόνια αναβαθμισμένα με TH stretch flex, το iconic puffer γεμισμένο με Re:Down® ενώ τα πουλόβερ είναι επανασχεδιασμένα με πλενόμενο πολυτελές μαλλί.

Με εντυπωσιακή διακόσμηση, το κατάστημα στη Λεμεσό, τίθεται στη διάθεση του καταναλωτικού του κοινού και έρχεται να προστεθεί στη σειρά καταστημάτων Tommy Hilfiger που ήδη λειτουργούν στην Κύπρο και σε σημαντικούς αγοραστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Διάταγμα για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων σε καθεστώς ανάκλησης-Οι κατηγορίες αυτοκινήτων που αφορά
LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή