To Beer & Beer σε στέλνει στο Oktoberfest

To Beer & Beer γιορτάζει το Oktoberfest και στέλνει δύο τυχερούς στο Μόναχο για να ζήσουν από κοντά το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας του κόσμου, το οποίο συγκεντρώνει ετησίως έξι εκατομμύρια επισκέπτες.

Στο Oktoberfest σερβίρονται αποκλειστικά pint τους ενός λίτρου, έτσι στο Beer & Beer όποιος παραγγέλνει 1L draught μπύρα του Hofbrau Munchen, έως και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου θα μπαίνει σε κλήρωση για ένα ταξίδι στο Oktoberfest του 2020. Το 1L προσφέρεται μάλιστα στην ειδικά τιμή των €8.

Η προωθητική ενέργεια αφορά τόσο το κατάστημα στη Μακαρίου όσο και αυτό στην Στροβόλου.

Το άλλο ταξίδι θα κληρωθεί ανάμεσα στα πιο γρήγορα… ποτήρια. Κάθε βράδυ έως και το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου «τρέχει» διαγωνισμός στον οποίο όποιος πίνει πιο γρήγορα 1L μπύρα, προκρίνεται στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου. Ο διαγωνισμός γίνεται κάθε βράδυ στις 21:00 στο Beer & Beer Μακαρίου, μόνο, ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές επί τόπου. 
 


Το 186ο Oktoberfest άνοιξε τις πύλες του στο Μόναχο το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου. To Hofbrau Munchen, με ιστορία από το 1589, έχει τη μεγαλύτερη τέντα στο φεστιβάλ με χωρητικότητα 10.000 ανθρώπων. 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Hofbrau Munchen στην Κύπρο είναι η εταιρεία Kerma Ltd, δημιουργός και ιδιοκτήτης του franchise Beer & Beer.

Περισσότερα στο www.facebook.com/beernbeermakariou.

Δειτε Επισης

Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»
Goal αποδοχής και συμπερίληψης στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2024-2025