Επαναλειτουργία του γραφείου της Cisco στην Κύπρο

Η Cisco ανακοινώνει την επαναλειτουργία του γραφείου της στην Κύπρο και τοποθετεί ως επικεφαλής τον Βασίλη Ερωτοκρίτου, στέλεχος με σημαντική εμπειρία στην αγορά Πληροφορικής, ο οποίος θα αναφέρεται στον Αντώνη Τσιμπούκη, Γενικό Διευθυντή για Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Μάλτα. Στόχος της εταιρείας είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί με ακόμη περισσότερη ταχύτητα και ευελιξία στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς, έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια.
 
Η επαγγελματική πορεία του Βασίλη Ερωτοκρίτου στην αγορά Πληροφορικής μετρά περίπου 10 χρόνια, στον τομέα της διανομής. Έχει εργαστεί στην Logicom Public Ltd ως Cisco Product Manager, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διανομή των προϊόντων Cisco για την αγορά της Κύπρου και της Μάλτας. Ο Βασίλης κατέχει Master of Philosophy σε Electrical & Electronic Engineering από το Πανεπιστήμιο του Manchester, UK, ενώ είναι απόφοιτος του ίδιου πανεπιστημίου με Master of Engineering στον κλάδο του Computer Systems Engineering.
 
«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω την ευθύνη για την παρουσία της Cisco στην Κυπριακή αγορά, καθώς και για τη λειτουργία του τοπικού γραφείου. Είμαι καθ’ όλα έτοιμος να εργαστώ για την εκπλήρωση των στόχων μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Ερωτοκρίτου, Territory Account Manager. Sales, Cisco Κύπρου.
  
Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco (NASDAQ: CSCO) κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο της τεχνολογίας παγκοσμίως, προσφέροντας λύσεις για το Internet από το 1984. Οι άνθρωποι, τα προϊόντα και οι συνεργάτες μας, βοηθούν την κοινωνία να συνδεθεί με ασφάλεια και να εκμεταλλευτεί τις αυριανές ψηφιακές ευκαιρίες, σήμερα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο newsroom.cisco.com και ακολουθήστε μας στο Twitter στο @Cisco.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές