Μετάλλιο για τον Dmitry Rybolovlev σε αγώνα ιστιοπλοΐας

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε ο Ρώσος μεγιστάνας Dmitry Rybolovlev, στον τελικό του ιστιοπλοϊκού αγώνα The Nations Trophy για το 2019, που έλαβε χώρα στην Ισπανία, από τις 8 έως και τις 12 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το Real Club Nautico de Palma.
 


Την πρώτη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κατέκτησε η Ιταλία με το σκάφος Ulika. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Γερμανία με το σκάφος Niramo και στην τρίτη θέση η Ρωσία με το σκάφος Skorpios, του Rybolovlev.
 

Σύμφωνα με το pressmare.it ο Skorpios, το σκάφος του Ρώσου μεγιστάνα, παρά την τρίτη θέση, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση την τελευταία μέρα του αγώνα, με μια εντυπωσιακή απόδοση.
 

Δειτε Επισης

Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»
Goal αποδοχής και συμπερίληψης στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ 2024-2025