Ετήσια εκδήλωση προσωπικού της φαρμακοβιομηχανίας Remedica

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά εφάμιλλη των επιτυχιών και του μεγέθους της η κυπριακή Φαρμακοβιομηχανία Remedica, με την παρουσία πέραν των 1.000 προσκεκλημένων πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Ιανουάριου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, το ετήσιο πάρτι του προσωπικού της επ’ ευκαιρία του νέου χρόνου.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Υπουργός Εξωτερικών, Βουλευτές, ο υπαρχηγός της αστυνομίας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και συνεργάτες καθώς και όλο το προσωπικό της εταιρείας.
 
Στον χαιρετισμό της εκδήλωσης, ο Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Remedica ευχαρίστησε το προσωπικό για τα εντυπωσιακά και πρωτόγνωρα αποτελέσματα για την εταιρεία της οικονομικής χρονιάς που πέρασε και επισήμανε ότι αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερό της περιουσιακό στοιχείο. Ο τομέας της φαρμακοβιομηχανίας είναι ένας τομέας που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσα από κατεξοχήν ιδιωτική πρωτοβουλία και αποτελεί
σήμερα το 35% των συνολικών εξαγωγών της Κύπρου καθιστώντας την ως το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν με ανοδική πορεία και τεράστια συμβολή.
 
Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Συλλούρης συνεχάρη τη Remedica τόσο για τις οικονομικές της επιδόσεις αλλά και για το ευρύ κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί σε όλους τους τομείς και τόνισε ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει για την ευρύτερη περιοχή ένα κέντρο βιομηχανικής ανάπτυξης. Παράλληλα επεσήμανε τη βούληση να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε η πολιτεία να στηρίξει τον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας ο οποίος συμβάλλει ενεργά την οικονομία της Κύπρου και έχει αναχθεί σε έναν υγιή αναπτυξιακό πυλώνα.
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν η ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία Pharos, σύμμαχος και συνεργάτης για 13 χρόνια της Remedica, καθώς επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία με υπηρεσία άνω των 20 χρόνων.
 
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο της Βουλής και η έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα της παγκοσμίου φήμης σχολής Arthour Murray που κορυφώθηκε με τη μοναδική ερμηνεία των Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δημήτρη Μπάση.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops