Powered by

Ο Υφυπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Την ευκαιρία να συζητήσουν για τα τρέχοντα θέματα στον τομέα του τουρισμού και την επερχόμενη τουριστική σεζόν είχαν σήμερα η ηγεσία της Hermes Airports και ο Υφυπουργός Τουρισμού παρά τω Προέδρω, κ. Σάββας Περδίος, ο οποίος επισκέφθηκε το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. 
 
Ο κ. Περδίος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Hermes, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δύο αεροδρομίων, τις εξελίξεις που αφορούν τον εισερχόμενο τουρισμό και την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου.
 
Σε δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης, η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, κ. Ελένη Καλογήρου, επισήμανε πως η Hermes ως ένας ενεργός φορέας της τουριστικής βιομηχανίας συνεχίζει να στηρίζει τις ενέργειες για περαιτέρω ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού. «Επαναβεβαιώσαμε στον κ. Περδίο την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και τον ίδιο τον Υφυπουργό για περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητας της Κύπρου. Θεωρούμε πως θα έχουμε μια πολύ γόνιμη συνεργασία μαζί του», ανέφερε.
 
 

Δειτε Επισης

Μήνυμα ξενοδόχων Πάφου για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή-«Να πέσουν οι τόνοι για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός»
Εγκαινιάστηκε το νέο σημείο θέασης «Μελάντα» στο Πισσούρι-Έργο της ΕΤΑΛ με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Emirates εγκαινιάζει επίσημα πτήσεις προς Ντα Νανγκ και Σιέμ Ριπ μέσω Μπανγκόκ
Χρ. Αγγελίδης: Να μας εξηγήσει το Υπουργείο Εργασίας, έμεις ό,τι έχουμε συμφωνήσει θα το εφαρμόσουμε ευλαβικά
Wizz Air: Αλλαγές στη διάρκεια πτήσεων λόγω εφαρμογής εναλλακτικών διαδρομών-Ποιες επηρεάζονται
Kλειστός ο εναέριος χώρος της Μέση Ανατολής, εκατοντάδες ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων
Αύξηση 24,6% στα έσοδα από τουρισμό το πρώτο τρίμηνο...Ρεκόρ τον Μάρτιο με €129,4 εκατ.
Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης άδειας χρήσης του ιστορικού Φάρου Περβολιών-Σημείο επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)
Ε. Λοϊζίδης: Σε 15 ξενοδοχεία της Πάφου επιβάτες πτήσεων που έχουν εκτραπεί-Σε εγρήγορση ο ΠΑΣΥΞΕ