Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τσαγγαρίδης: To πλάνο και το όραμα του Ομίλου UMAR|WSR

Το πλάνο και τους τρόπους με τους οποίους ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR λειτουργεί επιτυχώς, ανέφερε στην κάμερα του INBusinessNews o Θράσος Τσαγγαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του ομίλου.

Ο Θράσος Τσαγγαρίδης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR από την γένεση του, τονίζοντας πως η μεγαλύτερη πρόκληση για το 2019 είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.  

 «Επιτυχία είναι να βάζεις στόχους με την ομάδα σου και βήμα, βήμα να τους επιτυγχάνεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν αποτυγχάνεις είναι να βρίσκεις την δύναμη να προσπαθείς ξανά και ξανά. Το χειρότερο πράγμα που έχεις να κάνεις όταν αποτύχεις είναι να μην προσπαθήσεις ξανά», ανέφερε ο Θράσος Τσαγγαρίδης.
 

 


Όμιλος εταιρειών UMAR|WSR

O κυπριακός όμιλος εταιρειών UMAR|WSR δημιουργήθηκε το 2000 με σκοπό να προσφέρει ναυτιλιακές υπηρεσίες στον τομέα της πλοιοκτησίας και πλοιο-διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα ο όμιλος εδρεύει στη Λεμεσό με γραφεία στην Ελλάδα, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Η.Α.Ε. και αντιπροσωπεύει πάνω από 70 κατασκευαστές και επισκευαστικές μονάδες στο παγκόσμιο.

Η UMAR κατασκευάζει μια σειρά από πρωτοπόρα μηχανήματα αναγκαία για κάθε πλοίο και παράλληλα παρέχει υπηρεσίες σε μηχανικό εξοπλισμό πλοίων και ανταλλακτικά μέσω των παγκοσμίου φήμης εταιριών που αντιπροσωπεύει.

Η WSR αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιών επισκευής σε ναυπηγία, αλλά και εν πλω επισκευές. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών διεκπεραιώνει υποθαλάσσιες επιθεωρήσεις και εργασίες αλλά και με το εκπαιδευμένο προσωπικό της προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες και λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Δειτε Επισης

Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών