Powered by

Μόνο ηλεκτρονικά πλέον η υπενθύμιση για παράλειψη υποβολής Φορολογικής Δήλωσης Φ.Π.Α.

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει σε ανακοίνωσή του ότι, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους φορολογουμένους, αλλά και για λόγους καλύτερης και ταχύτερης επικοινωνίας μαζί τους, το Έντυπο ΤΦ 1006 (Υπενθύμιση για Παράλειψη Υποβολής Φορολογικής Δήλωσης Φ.Π.Α.) δεν θα αποστέλλεται πλέον στους φορολογουμένους σε έντυπη μορφή μέσω ταχυδρομείου.

Η σχετική Υπενθύμιση θα αποστέλλεται από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 σε όλους τους φορολογουμένους με τη σχετική παράλειψη, με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση τους, με την οποία είναι ενημερωμένα τα αρχεία του Τμήματος Φορολογίας.

Το Τμήμα πληροφορεί ,επίσης, όλους τους φορολογουμένους ότι, σύντομα η μέθοδος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μαζί τους αναμένεται να εφαρμοστεί σε ευρεία βάση και συνεπώς, τους καλεί όπως κοινοποιούν έγκαιρα προς τον Έφορο Φορολογίας, μέσω της Υπηρεσίας Taxisnet, την οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης, έτσι ώστε να γίνεται η αναγκαία επικαιροποίηση στα αρχεία του Τμήματος και να συνεχίζεται απρόσκοπτα η ομαλή επικοινωνία μαζί τους.  

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Κόμπος: Εθνικός στόχος με θετικές προεκτάσεις για την οικονομία η ένταξη στον χώρο Σένγκεν
Σωτήρης Μαρκίδης: Ο στόχος που πέτυχε για δεύτερο συναπτό έτος το Τμ. Φορολογίας-Επιστράφηκε ποσό €25 εκατ.
Σχέδιο κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας για το 2025 από το Υπουργείο Υγείας
Διαγραφή γραμματίων δημοσίου από το ΧΑΚ-Πότε θα σταματήσει η διαπραγμάτευσή τους
Σ. Σοφοκλέους: Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την ανέγερση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στον Κόρνο
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Πήραν αναβολή οι πολλαπλές συντάξεις... Στην τελευταία συνέδρια της Ολομέλειας πριν τις διακοπές το θέμα
Με μικρή άνοδο έκλεισε την Πέμπτη το ΧΑΚ
Παράταση αδειοδότησης βιομηχανικών εκπομπών χωρίς πολεοδομικές άδειες έως το τέλος του 2029
Ετήσια υποχώρηση 9,5% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο