Ένας καφές Coffee Berry, μία πράξη προσφοράς

Η 1η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Μέρα καφέ και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους απανταχού λάτρεις του πιο αγαπητού ροφήματος σε όλο τον κόσμο.  Τα Coffee Berry με αφορμή αυτήν τη γιορτή, μετατρέπουν κάθε ποτήρι καφέ σε μία πράξη προσφοράς. Τα Coffee Berry προσφέρουν το 10% των εσόδων από κάθε ρόφημα καφέ, στην ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ τη Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) δραστηριοποιείται από το 1986 με μοναδικό στόχο την προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών υγείας και ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς, καθώς και προγράμματα πρόληψης. Η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχιση και διεύρυνση των υπηρεσιών και προγραμμάτων του. Για αυτό και τα Coffee Berry επέλεξαν όπως τιμήσουν τη γιορτή του καφέ, με την προσφορά αγάπης προς στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Τα Coffee Berry κλείνουν σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά και έχουν αγκαλιαστεί θερμά από τους καταναλωτές λόγω της απαράμιλλης ποιότητας και της μοναδικής γεύσης τους. Ένα διαφοροποιημένο coffee to go concept, βασισμένο απόλυτα στις αρχές του 3rd wave coffee. Η πιο απλή συνήθεια γίνεται πραγματική απόλαυση μέσα από την εμπειρία και την εξειδίκευση των άρτια εκπαιδευμένων baristi αλλά και των αποκλειστικών επιλογών καφέ από ξεχωριστούς γεωγραφικούς προορισμούς. Τα Coffee Berry βρίσκονται στους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς και σε επιλεγμένα σημεία στην Κύπρο. Για τα Coffee Berry ο καφές είναι τέχνη αλλά και μία έμπρακτη προσφορά αγάπης.

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου