Η ΟΠΑΠ Κύπρου συμπορεύεται με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, σε ένα ταξίδι ζωής και ανθρωπιάς

Με αφετηρία το 2000, ΟΠΑΠ Κύπρου έχει καθιερώσει μια ξεχωριστή συνεργασία ζωής και ανθρωπιάς με τον ΠΑΣΥΚΑΦ. 

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και θεσμοθετημένης, πλέον, σχέσης τους, η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει τη φετινή εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ, για στήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο. 

Ως μεγάλος χορηγός όλων των σχετικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, η ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν παρούσα στην εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 ως τις 18:00. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ», διοργανώθηκε – με τη συμβολή της ΟΠΑΠ Κύπρου – η δραστηριότητα «ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ». Η δραστηριότητα που περιλάμβανε χειροτεχνίες, ζωγραφική και κατασκευές, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς δημιουργούς να εντυπωσιάσουν με τα έργα τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κυρία Χριστίνα Γιαννάκη, οι Βουλευτές Στέλλα Κυριακίδου και Νίκος Τορναρίτης, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη και ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη που προσφέρει στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στην κυπριακή κοινωνία ευρύτερα. 

Στην εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του ΠΑΣΥΚΑΦ.  Η όποια χειρονομία καρδιάς δίνει στον Σύνδεσμο τη δυνατότητα να συνεχίσει τα πολύμορφα προγράμματά του και να ενισχύει την αντοχή των συνανθρώπων μας που βιώνουν τον καρκίνο.

Ας δώσουμε 2 ευρώ και ας πορευτούμε μαζί στη Ζωή!

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)