Ανοίγει το πρώτο κατάστημα «ΚΑΥΚΑΣ» στην Κύπρο

Η εταιρεία «ΚΑΥΚΑΣ», γνωστή για την επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα της στην ελληνική αγορά, επεκτείνει το δίκτυο της στην Κυπριακή αγορά με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Λεμεσό. Χάρη στην αυξανόμενη δραστηριότητα στον κατασκευαστικό κλάδο και τα πολυάριθμα μεγάλα έργα που είτε ολοκληρώνονται είτε είναι σε κατάσταση υλοποίησης, οι μεγάλες ανάγκες της Κυπριακής αγοράς αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία. 

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την εις βάθος γνώση για τη συγκεκριμένη αγορά, η «ΚΑΥΚΑΣ» είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων διεθνώς καταξιωμένων κατασκευαστών στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων καθώς και της βιομηχανίας που προσφέρει η «ΚΑΥΚΑΣ», οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, εύκολα και γρήγορα με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι πάντα στη διάθεσή τους.
 
Με αφορμή την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της «ΚΑΥΚΑΣ», δήλωσε: «Πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε σύγχρονα, επώνυμα προϊόντα άριστης ποιότητας, καθώς και λύσεις για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των κατηγοριών πελατών μας, ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, με τη δέσμευση ότι με την παρουσία μας θα καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών-συνεργατών μας, θα εμπλουτίσουμε με νέες λύσεις την αγορά, και θα αναβαθμίσουμε τον κλάδο συνολικά. Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας «ΚΑΥΚΑΣ» στη Κύπρο είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή τη νέα αρχή, με το δεύτερο κατάστημα να ακολουθεί πολύ σύντομα σε ένα χώρο 1000m2 στη Λευκωσία, επί της οδού Στροβόλου».
 
 

 

Δειτε Επισης

Μειώνεται το μετοχικό κεφάλαιο της Ermes-Το ψήφισμα που ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση
Ξεκαθαρίζει για χρεώσεις ανακλήσεων σε γκρίζα οχήματα ο ΣΕΜΗΟ-«Διαστρεβλωμένη εικόνα, απόλυτα νόμιμες»
Η Holland & Barrett στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία με την εταιρεία προϊόντων υγείας και ευεξίας
Νέα στρατηγική συνεργασία Airway Solutions με Polar Air-«Βήμα ανάπτυξης της γκάμας προϊόντων μας»
«Stop» επιχειρηματιών της Μακαρίου στο άνοιγμα της λεωφόρου για όλα τα οχήματα-«Θα γίνει ανεξέλεγκτο πέρασμα»
Υψηλή η αναλογία οχημάτων ανά κάτοικο στην Κύπρο...Πολύ χαμηλά τα ηλεκτρικά
Ο Κωτσόβολος στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές προϊόντων τον Απρίλιο-Πού παρατηρήθηκαν αυξήσεις και πού μειώσεις
My Mall Limassol: 16 χρόνια λειτουργίας και μια ξεχωριστή γιορτή την Κυριακή 25 Μαΐου
FT-Me: Η Toyota παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για τις αστικές μετακινήσεις