powered by

Το Λιανικό Εμπόριο στην Ψηφιακή Εποχή

Η Ψηφιακή Επανάσταση είναι παντού και επηρεάζει μέσω αλλαγών κι εξελίξεων και τον κόσμο του Λιανικού Εμπορίου. Για την ακρίβεια, τον μεταμορφώνει σε μια καινούργια εμπειρία, στην οποία όλες οι αισθήσεις παίζουν το ρόλο τους. 

Μέρα με τη μέρα ό,τι βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε, οσφραινόμαστε και γευόμαστε σε ένα κατάστημα παίρνει άλλη μορφή και προσφέρει διάδραση κι ενεργή συμμετοχή. Το Λιανικό Εμπόριο παύει να είναι ρουτίνα ή βαρετή διαδικασία και μετουσιώνεται συχνά σε μια ευχάριστη έκπληξη. Με τη σειρά τους, οι θεαματικές αλλαγές στην Τεχνολογία ανανεώνουν το παραδοσιακό Λιανεμπόριο σε έναν θαυμαστό κόσμο που «παρασέρνει»! Το μέλλον του Λιανικού Εμπορίου θα ξετυλιχτεί από τους κατάλληλους ανθρώπους στην εκδήλωση “Exclusive Brunch with Powersoft”, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ώρα 08:30, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus της Λευκωσίας. 
 
Η Εκδήλωση στοχεύει στο να ενημερώσει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Λιανικό Εμπόριο, μέσα από στοχευμένες παρουσιάσεις (09:00-11:00), γύρω από τις εξελίξεις της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας και πώς, με την σωστή αξιοποίησή τους, μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να αναπτυχθεί και να ευημερήσει.
 
Πιο συγκεκριμένα, σπουδαίοι Κύπριοι ομιλητές του κλάδου αναλύουν:

  • Οι 5 «φυλές» των Κύπριων shoppers
  • Επικοινωνίες & Πληροφορική – Παράγοντες επιτυχίας στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού
  • The Year of Intelligent Retail
Μετά το Συνέδριο θα ακολουθήσει πρωινό, ενώ στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσουν παράλληλα εκθεσιακά εταιρικά περίπτερα. Εδώ, θα εκτίθενται επαγγελματικά προϊόντα κι εργαλεία συναφή με τον κλάδο (hardware και software). Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 08:30 έως τις 13:00 ενώ η εκδήλωση, συνολικά, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθύνοντες σύμβουλους και γενικούς διευθυντές μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, IT managers και brand managers από τον χώρο του Λιανικού Εμπορίου, από τη βιομηχανία Εφοδιασμού, μπουτίκ και μικρά καταστήματα.
 
Μην χάσετε τη μοναδική Έκθεση και το Συνέδριο που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δικτυωθείτε εύστοχα και να προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα σας σε στελέχη εταιρειών, decision makers, operations directors και στους επαγγελματίες του Λιανικού Εμπορίου συνολικά, ενισχύοντας ταυτόχρονα το εταιρικό σας προφίλ στην αγορά.
 
Η διοργάνωση απευθύνεται προς:
• γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους
• διευθυντές της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics
• operations directors και managers
• οικονομικούς, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές
• προϊστάμενους Εσωτερικού Ελέγχου
• διευθυντές Πωλήσεων και Marketing
• brand managers
 
Για περισσότερες Πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ

Πληροφορίες
Οργάνωση: Powersoft
Εκθέτες (μέχρι τώρα): ACS Courier, ASBIS, BIONIC, CYTA, G.A.P. Vassilopoulos Group & Six Payment Services, HP, LILLYTOS, RAI
Συντονισμός: ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: REPORTER & περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH - τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση