powered by

Γιατί να επιλέξεις το MSc in BIDA στο CIIM

Ο κόσμος κινείται προς μία οικονομία που βασίζεται όλο και περισσότερο στην πληροφορία,  μία οικονομία όπου η κάθε απόφαση θα υποστηρίζεται από δεδομένα. Τα μεγάλα δεδομένα (big data) και η ανάλυση δεδομένων (data analytics) οδηγούν την 4η  βιομηχανική επανάσταση.  Η χρήση δεδομένων στη λήψη έγκυρων και έγκαιρων αποφάσεων έχει αναχθεί σε ζωτικό παράγοντα επιτυχίας για τις περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς, που σπεύδουν να επενδύσουν στις δεξιότητες, προστασίας,  διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων για να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους.

Το CIIM – Cyprus International Institute of Management  κατανοώντας  την αξία της επιχειρηματικής αναλυτικής, της ζήτησης εργοδότησης ατόμων με δεξιοτεχνίες στην ανάλυση δεδομένων  και την επανάσταση που φέρνει, ανέπτυξε το MSc in Business Intelligence and Data Analytics, ένα μεταπτυχιακό που συνδυάζει τόσο διαχειριστικές όσο και τεχνικές πτυχές γύρω από τον τομέα της επιστήμης των δεδομένων, περιλαμβανομένου και του ψηφιακού marketing. Έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους φοιτητές του με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες,  στην απόκτηση και αποθήκευση δεδομένων, στην επεξεργασία δεδομένων, στην ανάλυση δεδομένων, στην παραγωγή πληροφοριών και τέλος στην επιχειρηματική ανάπτυξη των παραγόμενων πληροφοριών με ουσιαστικό και επιτυχημένο τρόπο. Εφαρμόζοντας την αριστεία που διέπει τα μεταπτυχιακά του, το CIIM δημιούργησε ένα ποιοτικό, ανταγωνιστικό και απαιτητικό διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, πλήρως διασυνδεδεμένο με την αγορά.
 

 

Δειτε Επισης

Εμπλουτισμός του Επιμελητηριακού Βιομηχανικού Μουσείου Λεμεσού «Κυριάκος Χαμπουλλάς» με νέα εκθέματα
Deal επτά δισ. δολαρίων... Συγχωνεύονται Baker Tilly και Moss Adams, δημουργείται η έκτη μεγαλύτερη ελεγκτική εταιρεία στις ΗΠΑ
Η Débora Delmar εγκαινιάζει την ατομική της έκθεση στο korai project space
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Χαρτογραφώντας το μέλλον του Ψηφιακού Μάρκετινγκ
Το ιμπρεσιονιστικό πορτρέτο του Αντώνη Αντωνίου-Δώρο στον τέως πρόεδρο της ΟΕΒ
«Πρόεδρος της ΟΕΒ στο πιο ρευστό και αβέβαιο διεθνές οικονομικό περιβάλλον»-«Αγαπητέ μου Γιώργο…»
Γιώργος Παντελίδης: Μοναδική ρεαλιστική ελπίδα για τους νέους μας το επιχειρείν-Πώς η Κύπρος θα πετύχει περισσότερα
Αντώνης Αντωνίου: Είδα, γνώρισα και έμαθα πολλά...Αυτό σας προσκαλώ και από καρδιάς σας παρακαλώ να προστατεύσουμε
Επίσημο λανσάρισμα του United Rescue Cyprus-Νέα εποχή στην αντιμετώπιση επειγόντων ιατρικών περιστατικών
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ξεκινά το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων-«Νέο σημείο αναφοράς για κάθε επενδυτή»