powered by

Τράπεζα Κύπρου: 2ος Μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών

Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών - boc hackathon #fintech 2.0  γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech), στις  26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.
 
Στον μαραθώνιο boc hackathon #fintech 2.0 μπορούν να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα του #fintech. 
 
Στόχος του boc hackathon #fintech 2.0 είναι να φέρει κοντά ομάδες προγραμματιστών και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, για την δημιουργία καινοτόμων λύσεων γύρω από το Fintech, μέχρι το στάδιο ενός Ελάχιστου Βιώσιμου Προϊόντος (MVP) με την προοπτική ανάπτυξης σε πλήρεις λειτουργικές εφαρμογές. 
 
Για τις ομάδες που θα διακριθούν θα υπάρχουν σημαντικά βραβεία και η Τράπεζα θα διερευνήσει επιχειρηματικές συνεργασίες. Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με τους φορείς και τους υποστηρικτές του boc hackathon #fintech 2.0.
 
Η Τράπεζα Κύπρου μέσα από τα αναβαθμισμένα open banking APIs θα παρέχει τη δυνατότητα τεχνολογικής υποστήριξης των εφαρμογών των ομάδων ώστε να ενσωματώνουν καινοτόμες δυνατότητες όπως τη διενέργεια πληρωμών και ανάπτυξη υπηρεσιών αξιοποίησης δεδομένων συναλλαγών με ασφαλή τρόπο κ.α. 
 
Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του μαραθωνίου θα διοργανωθούν δύο open API days σε Λεμεσό & Λευκωσία, 10 και 11 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στα open API days θα συζητηθούν οι νέες τάσεις στον τομέα του #fintech και θα παρουσιαστούν τα αναβαθμισμένα APIs της Τράπεζας Κύπρου.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία και Grobler στην αντιπροεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Έρχονται αλλαγές στους κανόνες για τις τράπεζες-Η πρόταση της ΕΚΤ
Π. Νικολάου: Ανοιχτή σε μη οργανικές ευκαιρίες που μπορεί να επιταχύνουν την οργανική ανάπτυξη η Τρ. Κύπρου
Τ. Αράπογλου: Αύξηση ποσοστού διανομής κερδών στους μετόχους, προγράμματα επιβράβευσης του προσωπικού
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου-Άμεσο όφελος για 12.000 δανειολήπτες
Ενδυναμώνεται η διοίκηση της Alpha Bank-Οι τρεις στρατηγικές προσθήκες και οι θέσεις που αναλαμβάνουν
Ξεπέρασε τα $10 δις η κεφαλαιοποίηση της Freedom Holding Corp. μετά το ιστορικό ρεκόρ στην τιμή της μετοχής της
Τρ. Κύπρου: Παροχή κινήτρων στους υπαλλήλους με δωρέαν διάθεση μετοχών σε στελέχη της γενικής διεύθυνσης
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε άλλες 301.056 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Μάρτινς Κάζακς: Η ΕΚΤ είναι πλέον «σχετικά κοντά» στο τελικό επιτόκιο