powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered byEurobank - ΔΙΕΘΝΗ

ΙΚΕΑ: Κλείνει τρία καταστήματα στη Νορβηγία

Τρία καταστήματα σε κεντρικά σημεία πόλεων, στη Νορβηγία κλείνει η ΙΚΕΑ, ως μέρος της προσπάθειας για περικοπές κόστους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που μεταδίδει το Reuters. 
 
Οπως μεταδίδει το Reuters, το 2015 και 2016, άνοιξαν στο Οσλο, το Αάλεσουντ και το Τρόμσο, κατά τη διάρκεια ενός πιλοτικού προγράμματος για να δοκιμαστεί η διάθεση των καταναλωτών έναντι των μεγάλων δομών εκτός πόλεων.
 
Η ΙΚΕΑ σήμερα σχεδιάζει να μειώσει τα κόστη στη Νορβηγία κατά περίπου 10% για να δώσει ώθηση στα κέρδη, αν και στους εργαζόμενους έγινε πρόταση να μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα.
 
Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι θα βελτιώσει τις διαδικτυακές προσφορές της και θα μειώσει τους χρόνους παράδοσης, για να γίνει πιο ελκυστική στους πελάτες της.
 
ΠΗΓΗ: euro2day.gr
 

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;