Netflix και Amazon «παλεύουν» στην Ινδία
18:00 - 06 Ιουλίου 2018


Η Netflix έβγαλε στον αέρα το Lust Stories, τέσσερις μικρές ταινίες από σκηνοθέτες υψηλού προφίλ, που έσπασαν τα ταμπού για τη σεξουαλικότητα των γυναικών, τον περασμένο μήνα. Αυτό τον μήνα κυκλοφορεί την πρώτη της σειρά με τίτλο Sacred Games.
Λίγο μετά, το Amazon προγραμματίζει να ξεκινήσει το Comicstaan, μία σειρά που παρουσιάζει υποσχόμενους κωμικούς από την Ινδία, οι οποίοι αναλαμβάνουν το καθήκον να βρουν νέα ταλέντα στη χώρα. Είναι το τέταρτο σόου που βγάζει στον αέρα της Ινδίας, ενώ ακόμη επτά είναι στα σκαριά.
Οπως μεταδίδει το CNBC, η διαδικτυακή αγορά streaming της Ινδίας αποτιμάται στα 700 εκατ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί στα 2,4 δισ. δολάρια μέχρι το 2023, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Media Partners Asia.
ΠΗΓΗ: euro2day.gr