Στην Geo Pavlides Automotive τα αυτοκίνητα Peugeot

Η εταιρεία GPA Vision Drive Ltd (GPA) ανέλαβε την εμπορική επωνυμία Peugeot. 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από την εταιρεία GPA Vision Drive Ltd (στο εξής η «GPA») επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας Demstar Automotive Ltd που σχετίζεται με τα οχήματα με την εμπορική επωνυμία Peugeot.

Η GPA αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη στη Κυπριακή Δημοκρατία. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εισαγωγή στη Κύπρο, για πώληση και διανομή, οχημάτων με την εμπορική επωνυμία «Opel», «Citroen», «Mazda» και «Subaru». Η εν λόγω εταιρεία διαθέτει, επίσης, εξουσιοδοτημένα συνεργεία επιδιόρθωσης οχημάτων, με εξειδικευμένους τεχνικούς.

Στόχο στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί ολόκληρη η επιχείρηση αντιπροσωπείας και διανομής οχημάτων, καθώς επίσης και το υφιστάμενο απόθεμα οχημάτων και ανταλλακτικών, η φήμη και/ή η πελατεία της εταιρείας Demstar Automotive Limited στην Κύπρο που σχετίζεται μόνο με την εμπορική επωνυμία«Peugeot».

Δειτε Επισης

Παραδίδεται στον Γιώργο Σαββίδη το πόρισμα της ερευνητικής για τους takata
Έγινε σφαγή...Περισσότερα κατά 6.578 τα πρόβατα και κατά 4.569 τα αιγοειδή για κατανάλωση τον Απρίλιο
Martin Brandenburger: Καινοτομία στην πράξη-H Lidl επαναπροσδιορίζει την αγοραστική εμπειρία
Η θετική επίδραση της Coca-Cola HBC Κύπρου στην οικονομία και την απασχόληση της χώρας
Άνοδος του εμπορικού ελλείμματος τους πρώτους πέντε μήνες 2025
Fleet Forward: Μια σύγχρονη πλήρης πρόταση για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων
Πρόταση Κομισιόν για τέλος δύο ευρώ σε δέματα ηλεκτρονικών καταστημάτων από τρίτες χώρες
Αύξηση στον κύκλο εργασιών του ευρύτερου εμπορικού τομέα το 2023-Έρευνα χονδρικού και λιανικού εμπορίου
Καλοκαίρι με Shell και φουλάρουμε με προορισμό τη Monza
Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας στην Κύπρο