Α. Αθανασιάδης: Νέος γενικός διευθυντής στον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών

Νέος γενικός διευθυντής αναλαμβάνει από την 1η Αυγούστου στον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, ο Ανδρέας Αθανασιάδης.

Στην παρούσα φάση η νυν γενική διευθύντρια, Στέφη Δράκου θα συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντα της μέχρι και την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης του ΣΑΕΚ από το νέο γενικό διευθυντή.

Ο κ. Αθανασιάδης έχει σειρά ζητημάτων να αντιμετωπίσει, καθώς ο τομέας της ασφαλιστικής βιομηχανίας διέρχεται σημαντικές προκλήσεις  και σίγουρα έπεται συνέχεια στο πλαίσιο πολυάριθμων εξελίξεων στα ασφαλιστικά πράγματα. 

Δειτε Επισης

Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Συγχαίρει Γ. Παντελίδη για εκλογή στην Προεδρία ΟΕΒ ο ΠΙΣ-«Προσβλέπουμε σε εποικοδομητική συνεργασία»
Σημαντική διάκριση για τον επιχειρηματία John Christodoulou-Βραβεύτηκε με το «Maria Callas Grand Prix Monaco»
Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ