Η Pafilia χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά Beach Water Polo 2018

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Pafilia Property Developers στήριξε το Διεθνές Τουρνουά Beach Water Polo 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο στις 13-15 Ιουλίου. Η χορηγία της Pafilia αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα της έντονης παρουσίας της στα κοινά της Πάφου και της προσφοράς της στον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων που απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης.
 
Η Πάφος, για ακόμη μια χρονιά, φιλοξένησε την πρώτη στάση του Διεθνούς Τουρνουά Beach Water Polo που περιλαμβάνει σειρά αγώνων στην Κύπρο και την Ελλάδα. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να προωθήσει το Water Polo, αλλά και να εμπνεύσει τα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και την άσκηση γενικότερα. Γι’ αυτό το λόγο, το φετινό τουρνουά, διάρκειας τριών ημερών, εκτός από το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφερε στους αθλητές και το κοινό, περιλάμβανε και δύο mini-tournaments για παιδιά κάτω των 11 ετών και για παιδιά κάτω των 13 ετών.
 
Οι φίλαθλοι του Water Polo είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά εντυπωσιακών αγώνων από 25 ομάδες και 150 πολίστες από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Σουηδία και την Ουγγαρία. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στον τελικό, η ομάδα της Pafilia τερμάτισε στην δεύτερη θέση.
 
Ο Δημήτρης Ασσιώτης, Executive Director της Pafilia, που έκανε την απονομή των μεταλλίων στους νικητές, δήλωσε: «Εκ μέρους της Pafilia θα ήθελα να συγχαρώ τους νικητές και όλους τους διαγωνιζόμενους που πήραν μέρος σε αυτό το εντυπωσιακό Τουρνουά. Είναι με μεγάλη μου χαρά που βλέπω το Τουρνουά να επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Πάφο και να προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών, ομάδων και φυσικά του κοινού. Η Pafilia είναι μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με την πόλη της Πάφου και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να καλωσορίζουμε και να υποστηρίζουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προσφέρουν θέαμα στην κοινότητα και τους επισκέπτες της πόλης, προάγουν την καλή υγεία, τον αθλητισμό και την άσκηση.»

Δειτε Επισης

Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia