powered by

Ψάχνει κτήριο για ενοικίαση το Ταχυδρομείο στα Λειβάδια

Από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ζητείται εκδήλωση ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν κατάλληλο υποστατικό εντός των δημοτικών ορίων Λειβαδιών, κατά προτίμηση επί του παραλιακού μετώπου προς την Βορόκλινη, για στέγαση του υπό σύσταση Ταχυδρομικού Γραφείου Λειβαδιών.

Το υπό ενοικίαση υποστατικό θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

(α) Να έχει εμβαδόν ±150 τ.μ. (Να υποβληθεί σχέδιο/κάτοψη του υποστατικού).

(β) Να διαθέτει χώρους στάθμευσης πελατών και  για το προσωπικό.

(γ) Να διαθέτει ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

(δ) Να διαθέτει δύο τουαλέτες, μία για άντρες και μία για γυναίκες, και μία τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), νιπτήρα και συνεχή παροχή νερού .

(ε) Να διαθέτει σύστημα κλιματισμού.

(στ)  ιδιοκτήτης του υποστατικού να διαθέτει τα απαιτούμενα ή άδειες που ήθελαν ζητηθεί (τοπογραφικό, τίτλο ιδιοκτησίας, άδεια οικοδομής, άδεια χρήσης κ.λπ).

(ζ) Να διαθέτει προσβάσεις και χώρους για ΑμΕΑ.

Ο ιδιοκτήτης, το υποστατικό του οποίου θα επιλεγεί, θα κληθεί να υπογράψει ενοικιαστήριο συμβόλαιο διαρκείας 5 ετών με δικαίωμα ανανέωσης 2 συν 2 έτη.

Η πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθεί σε κλειστό φάκελο, με παραλήπτη τον Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και φθάσει στην οδό Προδρόμου 100, 2063 Στρόβολος, 1ος όροφος, Γραφείο 32, μέχρι τις 24 Αυγούστου 2018.

Στην πάνω αριστερή γωνιά του φακέλου να αναγράφεται η ένδειξη: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος ενοικίασης υποστατικού για στέγαση ταχυδρομικού γραφείου στα Λειβάδια».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, στα τηλέφωνα 22805732 και 22805733.

Δειτε Επισης

Μετονομάζεται σε «Γλαύκος Κληρίδης» το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου-Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης
Εγκαταστάσεις και υποδομές μιας επένδυσης μεγατόνων στην καρδιά της καινοτομίας-Τι θα έχει το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)