Powered by

Ισραηλινοί προπονητές επισκέφθηκαν την Πάφο

Μέσα από μια κοινή, καινοτόμο προσπάθεια η ΕΤΑΠ Πάφου σε στενή συνεργασία με  συγκεκριμένους  Ξενοδόχους και εξειδικευμένους διοργανωτές Αθλητικών Εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιούνται στην Πάφο συνεχίζονται οι προσπάθειες προώθησης της Πάφου ως Αθλητικός Προορισμός. 

Μόλις πρόσφατα φιλοξενήθηκαν στην Πάφο δύο διακεκριμένοι Ισραηλινοί προπονητές για γνωριμία με τον προορισμό, οι οποίοι σχετίζονται με συγκεκριμένα αθλητικά σωματεία  και προπονούν δεκάδες δρομείς. Σκοπός της φιλοξενίας είναι να γνωρίσουν τον προορισμό έτσι ώστε ομάδες από το Ισραήλ να κατέλθουν για συμμετοχή  στους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην επαρχία Πάφου κάθε χρόνο ή και να διοργανωθούν training camps αθλητών με βάση την Πάφο.

Οι επαγγελματίες αφού ξεναγήθηκαν στην Πάφο, επισκέφτηκαν το Αθλητικό Κέντρο Γεροσκήπου και διάφορα σημεία ενδιαφέροντος έμειναν πλήρως  κατενθουσιασμένοι με τον προορισμό  ενώ  επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για έναρξη συνεργασίας με την Πάφο.

To Ισραήλ αποτελεί πλέον αγορά προτεραιότητες και πηγή τουρισμού σε ολόχρονη βάση ενώ η Πάφος φαίνεται να είναι ιδανική τόσο ως Προορισμός για προπόνηση/προετοιμασία  όσο και για συμμετοχή σε αθλητικά γεγονότα.  
Τα αθλήματα κυρίως όπως Τρίαθλο αλλά και μεμονωμένα ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμβηση αποτελούν την “ναυαρχίδα” των αθλημάτων  που προωθούνται μέσα από αυτή την προσπάθεια.

Κύριος στόχος είναι αναμφίβολα  η περεταίρω εδραίωση της Επαρχίας Πάφου ως προορισμός για αθλητές,  με το βλέμμα στραμμένο στην αναχαίτιση της εποχικότητας μέσω της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.  

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ν. Χατζηγεωργίου: Αρνητικές συνέπειες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από Airbnb, θετικές για οικονομία
Συμμετοχή Κύπρου στο έργο IndusTour-Interreg Europe για προώθηση βιομηχανικού τουρισμού μέσω ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ελληνικό τουρισμό-Οι τρεις προκλήσεις
Συνεχίζεται η ψηφιοποίηση πληροφοριών από ΕΤΑΠ Πάφου-Σε εξέλιξη η δημιουργία 18 νέων έξυπνων πινακίδων
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η IndiGo Αirlines-Οι σχεδιασμοί της εταιρείας
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Ξεκινά απευθείας πτήσεις και από το αεροδρόμιο Πάφου η Wizz Air-Προορισμός το Γερεβάν