powered by

Αυξημένος ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές

Αύξηση 5,1% σε ετήσια βάση κατέγραψε ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές για το πρώτο τρίμηνο του 2018, ο οποίος ανήλθε στις 62,7 μονάδες (με βάση 2010=100,0).

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, κατά τύπο έργου, σημειώθηκε άνοδος της τάξης του 5,4% στα κτήρια και 3,4% στα έργα πολιτικού μηχανικού κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.
 
Ο Δείκτης Τιμών Παραγωγού στις Κατασκευές για το πρώτο τρίμηνο του 2018 ανήλθε στις 99,3 μονάδες (με βάση 2010=100,0), σημειώνοντας αύξηση 0,7% έναντι του τέταρτου τριμήνου του 2017. Σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, ο δείκτης σημείωσε αύξηση της τάξης του 3,8%.

Κατά τύπο έργου, σημειώθηκε άνοδος σε ποσοστό 4,5% στα κτίρια και 2,1% στα έργα πολιτικού μηχανικού κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Δειτε Επισης

Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Αυτοψία στον ποταμό Λιοπετρίου-Στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο, εντός χρονοδιαγραμμάτων και το υπόλοιπο έργο
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
Το πλήρως ανακαινισμένο Holland & Barrett στο Metropolis Mall και η καινοτόμα προσθήκη του νέου καταστήματος
Έτοιμες να τορπιλίσουν την τουριστική σεζόν οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τελεσίγραφο για απεργίες