powered by

Με τον Πρόεδρο θα συναντηθούν ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την επόμενη Δευτέρα το πρωί, για το ζήτημα των δεσμεύσεων του αναφορικά με το προσωπικό στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα ανακοινώνουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

«Μετά τη Παγκύπρια Συνδιάσκεψη στελεχών των Συνδικαλιστικών μας  Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, άμεση ήταν η ανταπόκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση με τις οργανώσεις μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των συντεχνιών.
 
Προστίθεται ότι «στην συνάντηση  θα ζητηθεί διαβεβαίωση εκ μέρους του ιδιοκτήτη για υλοποίηση των γραπτών δεσμεύσεων του για την εξασφάλιση κατά απόλυτο τρόπο των εργασιακών δικαιωμάτων και θέσεων εργασίας των εργοδοτουμένων στην ΣΚΤ υπό το νέο καθεστώς».
 
«Η συνάντηση με τις Οργανώσεις  μας, έχει καθοριστεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.45 πμ., ακολούθως θα σας γίνει ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γιάννης Στουρνάρας: Να διατηρηθεί η ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών
Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ
Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών-Τι συζήτησε ο SSM με τα πιστωτικά ιδρύματα
Λαγκάρντ: Σε σωστή τροχιά τα επιτόκια της ΕΚΤ-Απόλυτη προσήλωση στον στόχο για πληθωρισμό 2%
Τίμησε τον Κωνσταντίνο Ηροδότου η ΕΤΥΚ-«Κατά τη θητεία του ως Διοικητής επιλύθηκαν σημαντικά προβλήματα»
Joey Extras: Νέο σχέδιο επιβράβευσης για παιδιά και γονείς από την Τράπεζα Κύπρου
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων