«Γιορτή Σπιτιού» στη Leroy Merlin

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περίοδος προσφορών του αγαπημένου καταστήματος με τίτλο: Γιορτή Σπιτιού. Με διάρκεια 4 εβδομάδες, από τις 7 Μαΐου μέχρι και τις 2 Ιουνίου, οι επισκέπτες της Leroy Merlin είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκπτώσεις σε μια σειρά προϊόντων, διαφορετικών κάθε βδομάδα, που ανταποκρίνονταν στις ανάγκες του κάθε χώρου, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στον κάθε ένα ξεχωριστά, να βρει τις κατάλληλες λύσεις που απαντούσαν στις δικές του ανάγκες.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια των 4 αυτών εβδομάδων, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν πλούσια δώρα και δωροεπιταγές.

Η  «Γιορτή Σπιτιού» ολοκληρώθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου, με μια ολοήμερη γιορτινή εκδήλωση χαράς για τους λάτρεις του σπιτιού και για όλη την οικογένεια.
Οι επισκέπτες του καταστήματος απόλαυσαν τις αγορές τους με έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος, ενώ διασκέδασαν με μουσική, DIY παρουσιάσεις και μπόλικες εκπλήξεις. 

Ο γνωστός σύμβουλος διακόσμησης Αντρέας Τέρλας, παρουσίασε στους παρευρισκομένους πώς να φτιάξουν το δικό τους τραπέζι, βάσει των καλοκαιρινών trends, οι Joiners, οι γνωστοί τεχνίτες ξύλου, έδειξαν στο κοινό πώς να φτιάξει έναν ανθώνα από ξύλο και ακολούθως, ο Διακοσμητής Εσωτερικού Χώρου της Leroy Merlin, Στάθης Λάμπρου, παρουσίασε τις νέες τεχνοτροπίες στην αλλαγή χρώματος των τοίχων. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε και δραστηριότητες για παιδιά με DIY κατασκευές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η μασκότ της «Γιορτής Σπιτιού» έδωσε χαρά χαρίζοντας σε όλους μπαλόνια και γλειφιτζούρια.  

Το μεσημέρι οι ‘οικοδεσπότες’ της Leroy Merlin κέρασαν είδη μπάρμπεκιου και παγωμένη μπύρα τους επισκέπτες του καταστήματος, ενώ πλούσια δώρα και δωροεπιταγές αξίας €500 κληρώνονταν ανά μία ώρα μέχρι αργά το απόγευμα!

Η «Γιορτή Σπιτιού» που πρώτη φορά πραγματοποιείται στη χώρα μας, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο της Κύπρου, αφού η ποικιλία της γκάμας των προϊόντων σε προσφορά, χάρισε την κατάλληλη ευκαιρία στο κάθε σπίτι να ανανεωθεί ή και να βελτιωθεί, πάντα με λύσεις για κάθε προϋπολογισμό και γούστο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Leroy Merlin.

 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε... Beautyline η Wolt-Ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη αγορά ομορφιάς
Δώδεκα χρόνια στρατηγικής προόδου για το οικοσύστημα επενδυτικών ταμείων της Κύπρου
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Νέο κατάστημα Bean Bar στο Ζακάκι-Άνοιξε το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)