Powered by

Νέο καλοκαιρινό μενού στο PAUL

Απολαύστε ένα δροσερό μενού γεμάτο από το χρώμα και τη δροσιά των φρούτων, τη φρεσκάδα των λαχανικών και τη δημιουργικότητα της γαλλικής κουζίνας!

Καθίστε στην πανέμορφη βεράντα του PAUL και ανακαλύψετε αναπάντεχες απολαύσεις όπως Strawberry Mοzzarella Salad με ντρέσιγνκ πέστο, Cod Fish with Apricot και σάλτσα δεντρολίβανου και πολλές επιλογές σε νέα δροσιστικά παγωτά όπως το Hazelnut Paradise με καραμελωμένα φουντούκια και φύλλα καραμέλας και το Exotic Sorbet με επικάλυψη από εξωτικά φρούτα και μαρέγκες!

Μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε και το take away bar οποιανδήποτε ώρα της ημέρας για να απολαύσετε Γαλλικά παραδοσιακά γλυκά και λαχταριστό καφέ με χαρμάνι Lavazza που φτιάχνεται αποκλειστικά για το Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café PAUL. Και για αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε Macaron Frape με τη γεύση της αρεσκείας σας ή ένα από τους δροσιστικούς φρέσκους χυμούς που θα βρείτε στο μενού σε συνδυασμούς από ginger ή πράσινο μήλο και σέλινο.
 
PAUL Boulangerie, Patisserie, Bistro, Café και….. Γευτείτε το καλοκαίρι!
 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Wizz Air: Στην κορυφή της κατάταξης για τις χαμηλότερες εκπομπές μεταξύ μεγάλων αεροπορικών εταιρειών το 2024
Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ