powered by

«Η ναυτιλιακή βιομηχανία ντύθηκε στα μπλε»

Η Διεθνής Ναυτιλία γιορτάζει κάθε χρόνο στις 25 Ιουνίου την “Ημέρα των Ναυτικών” όπως την έχει καθορίσει ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΔΝΟ).  Η φετινή “Ημέρα των Ναυτικών” έχει ως θέμα την “Ευημερία των Ναυτικών” και στοχεύει να επισημάνει και να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση του άγχους και άλλων θεμάτων που αφορούν την εργασιακή ευεξία και ευημερία των ναυτικών και να καταστήσει τις πρακτικές αυτές ευρέως γνωστές. 

Η Ημέρα των Ναυτικών είναι μια ευκαιρία αναγνώρισης και εκτίμησης της προσφοράς των Ναυτικών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στο παγκόσμιο εμπόριο και συμβάλλουν έμπρακτα στη σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και της κοινωνικής διαβίωσης.

Καθώς η κοινωνία τιμά την Ημέρα των Ναυτικών σήμερα, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εκφράζει τις ευχαριστίες του στους Ναυτικούς που εργάζονται και επιτυχώς πλοηγούν τον παγκόσμιο στόλο με στόχο να μεταφέρουν όχι μόνο εμπορεύματα αλλά και την πρόοδο και ανάπτυξη του πλανήτη μας. Για τους πιο πάνω λόγους, οι ναυτικοί και οι οικογένειές τους αξίζουν την ιδιαίτερη εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας.

Με 55,000 περίπου ναυτικούς να εργοδοτούνται στα πλοία που ελέγχουν οι εταιρείες-Μέλη του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, η Κυπριακή Ναυτιλιακή Οικογένεια, αισθάνεται υπερήφανη. 

Επιπρόσθετα, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διοργάνωσε καμπάνια προώθησης της ημέρας αυτής συλλέγοντας μεγάλο αριθμό φωτογραφιών από τις Εταιρείες-Μέλη του, υπάλληλοι των οποίων ντύθηκαν ειδικά για την ημέρα αυτή με ενδυμασίες χρώματος μπλε.

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε εναρμονιστικό νομοσχέδιο για ευρωπαϊκό ενιαίο σημείο πρόσβασης επιχειρήσεων της Ε.Ε.
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στήριξε την πρώτη πλήρως προσβάσιμη κατασκήνωση νέων ως χρυσός χορηγός
IC Foundation από τον Andrew Budzinski...Ο λόγος ίδρυσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού από τον ιδιοκτήτη της IC Markets
Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Νίκου Ιωάννου-«Δήλωνε πάντα παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου: Από τους πιο φωτεινούς φάρους της κυπριακής ιατρικής κοινότητας ο Νίκος Ιωάννου
Laure Jolibois: Πώς είναι το διαφημιστικό γραφείο του μέλλοντος
Σταυριάνα Ναθανήλ: Γιατί η μάχη για την ανάπτυξη δεν κερδίζεται με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς
Περικλής Έλληνας: Το ΑΙ αλλάζει ριζικά τον τρόπο που σχεδιάζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε
Ορέστης Μιχαήλ: Η νέα τάξη πραγμάτων στο… χάος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Το μιντιακό οικοσύστημα της Κύπρου σε νέα…συχνότητα-Οι ηγέτες του χώρου αποτυπώνουν ευκρινώς την εικόνα