Powered by

Με απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ

Με απώλειες έκλεισε, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα  το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει την Τρίτη ποσοστιαία πτώση 0,19% και να κλείνει στις 68,11 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε πτώση σε ποσοστό 0,22% κλείνοντας στις 40,67 μονάδες.

Ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε σε € 159.329.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, με ζημιές έκλεισαν οι δείκτες της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,27%, ενώ χωρίς μεταβολή έκλεισαν τα Ξενοδοχεία. Άνοδο παρουσίασε η Εναλλακτική Αγορά σε ποσοστό 0,08% και οι Επενδυτικές σε ποσοστό 0,28%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Interfund Investmen με 77.500 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,155 –άνοδος 3,33%), της Τράπεζας Κύπρου με 49.147 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,83 –πτώση 0,86%), της CTO Public με 30.200 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,01 –πτώση 4,76%), της Blue Island με 1.200 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,60 –χωρίς μεταβολής και της Δωδώνη Επενδύσεις  με 395 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,002 –άνοδος 33,33%).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 2 κινήθηκαν ανοδικά, 2 πτωτικά και 4 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίστηκε στις 26.

Εξάλλου το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των Ομολόγων της εταιρείας INGARD PROPERTY BOND DESIGNATED ACTIVITY COMPANY από σήμερα Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, καθότι έχουν εκλείψει οι λόγοι της αναστολής, μετά από τη δημοσιοποίηση εκ μέρους της εταιρείας αυτής, της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης για την περίοδο που έληξε στις 30/6/2017.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου...Οι νέες προθεσμίες από το Τμήμα Φορολογίας
27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επί θητείας Κ. Πετρίδη ως υπουργού Εσωτερικών-Όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Προϋπολογισμός Ε.Ε.: Ποιοι κερδίζουν από την κατανομή δισεκατομμυρίων-Πόσα εξασφαλίζει η Κύπρος
Άνοδος 1,33% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιούνιο
Ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας Κύπρος και Μάλτα-Υπέγραψαν MoU
Σταθεροποιητικές τάσεις την Πέμπτη στο ΧΑΚ
Στο μικροσκόπιο η Κύπρος για ρύπους, κρίσιμες οντότητες, τελωνειακά συστήματα, συντελεστές ΦΠΑ και ProDriveNet
Άνοδος 0,5% στον εναρμονισμένο πληθωρισμό τον Ιούνιο και 1,6% το πρώτο εξάμηνο