Powered by

Νέος Executive Chef ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία του Minthis Clubhouse

Το Minthis, ο νέος lifestyle προορισμός στους πανέμορφους λόφους των οινοπαραγωγικών χωριών της Πάφου, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη του Τόλη Κράβαρη στη θέση του Executive Chef του αναγνωρισμένου του εστιατορίου.  
 
Ο πολυβραβευμένος σεφ έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα σε φημισμένα εστιατόρια στην Αθήνα, την Ιταλία, τη Φλόριντα και τη Νέα Υόρκη και προσδίδει ένα νέο δυναμισμό στη γαστρονομική εμπειρία του Clubhouse, ανυψώνοντας σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα τις γευστικές επιλογές που προσφέρει. Με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό που συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο με το παραδοσιακό, το εστιατόριο αποτελεί την καρδιά του Minthis και προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο γήπεδο γκολφ και την οροσειρά του Τροόδους.
 
Το πάθος του σεφ Τόλη Κράβαρη για την υγιεινή διατροφή είναι εμπνευσμένο απ’ τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, ενώ οι ελληνικές του ρίζες είναι εμφανείς στο νέο a la carte μενού που σερβίρεται τις καθημερινές και τους μεζέδες που προσφέρονται τις Κυριακές, συνδυάζοντας μια πλειάδα πιάτων  εμπνευσμένων από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Για τις απολαυστικές του δημιουργίες χρησιμοποιούνται υψηλότατης ποιότητας υλικά και φρέσκα, εποχικά προϊόντα, ενισχύοντας έτσι τη φήμη του Minthis ως ένας must-visit προορισμός για τους λάτρες του καλού φαγητού.   
 
Σχολιάζοντας την πρόσφατη μετακίνηση του στην Κύπρο, ο σεφ Τόλης Κράβαρης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας του Minthis στην πορεία του θέρετρου στην επόμενη του φάση και συμβάλλω στην προσπάθεια αυτή με υψηλής ποιότητας γαστρονομικές δημιουργίες που αντανακλούν την τοποθεσία και φήμη του ως ένα εντυπωσιακό παγκοσμίου επιπέδου lifestyle προορισμό. Η Κύπρος, όπως και η Μεσόγειος γενικότερα, φημίζεται για την κουζίνα της και ανυπομονώ να εξερευνήσω παραδοσιακές και αγαπημένες γεύσεις του νησιού συνδυάζοντας τις με ελληνικά πιάτα που με εμπνέουν».
 
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του θέρετρου, Δημήτρης Ασσιώτης, πρόσθεσε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζουμε τον σεφ Τόλη Κράβαρη στο Minthis. Η εμπειρία και το πάθος του για το φαγητό αλλά και η προσήλωση του τον καθιστούν μια ιδανική προσθήκη στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν την προσωπικότητα και τις εξαιρετικές του δημιουργίες.»
 
Το Minthis συνδυάζει ιδανικά το φυσικό περιβάλλον και την εντυπωσιακή θέα της περιοχής με ένα εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Το θέρετρο, που βρίσκεται σε προστατευόμενη περιοχή του Δικτύου Natura 2000, συνολικής έκτασης πέντε εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με συντελεστή δόμησης μόλις 3%, προσφέρει ηρεμία και απαράμιλλη θέα σε βουνό και θάλασσα. 
 
Οι εξαιρετικές του εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο γκολφ με 18 οπές, το οποίο περικλείει ένα μοναστήρι του 12ου αιώνα, ένα clubhouse με εστιατόριο και μπαρ – ανοιχτά για το κοινό – μονοπάτια της φύσης και πολυτελείς κατοικίες. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου, το 2020, το Minthis θα περιλαμβάνει επίσης κέντρο ευεξίας, πλατεία με καταστήματα και μπουτίκ καθώς ιππικό όμιλο, αθλητικό κέντρο με ακαδημία τένις και επιπλέον κατοικίες, όλα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή μεσογειακή αρχιτεκτονική. 

Δειτε Επισης

Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Σε ρόλο πυροσβέστη για την ξενοδοχειακή βιομηχανία το Υπ. Εργασίας-Ζητά εποικοδομητική συμβολή απ' όλα τα μέρη
Έντονος προβληματισμός και ξεκάθαρα μηνύματα ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ προς τις συντεχνίες για τις απεργίες
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
ΟΕΒ: Απαράδεκτες και προκλητικές οι απειλές για απεργία στα ξενοδοχεία
ΚΕΒΕ: Αδικαιολόγητη και παράτυπη η απόφαση για απεργίες στα ξενοδοχεία
Το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Πάφου-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Θάνος Μιχαηλίδης: Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων...Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται η ροή των κρατήσεων
Έτοιμες να τορπιλίσουν την τουριστική σεζόν οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τελεσίγραφο για απεργίες
Δράσεις ΕΤΑΠ για ανάδειξη τοπικής ταυτότητας και εικόνας του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας