Τιμήθηκαν οι βραβευθέντες των IN Business Awards

Σε μια όμορφη, ειδική τελετή, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που είναι κύριος χορηγός των IN Business Awards, τίμησε τους βραβευθέντες στα δεκάχρονη πορεία του θεσμού. Παρών στην εκδήλωση ήταν πρωταγωνιστές του κυπριακού επιχειρείν σε διάφορους τομείς, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Χριστόφορος Χατζηκυπριανού, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου και Διευθύνων Σύμβουλος της IMH Γιώργος Μιχαήλ. 

Τα IN Business Awards 2017 ήταν ιδιαίτερα σημαντικά για το περιοδικό IN Business αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ως χορηγό, αφού συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια πορείας του θεσμού, κάτι το οποίο τα καθιστά τον απόλυτο θεσμό επιβράβευσης των επιχειρήσεων και των Κυπρίων επιχειρηματιών.
 
Στα 10 χρόνια βραβεύσεων δόθηκαν 124 βραβεία σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων 98 βραβεύσεων και 26 τιμητικά .248 απονεμητές. Υπήρξαν 430+ υποψηφιότητες επιχειρήσεων, πρακτικών, προϊόντων/υπηρεσιών και στελεχών, βραβεύθηκαν 85 βραβευθείσες επιχειρήσεις, 39 τα πρόσωπα που διακρίθηκαν, 4.800+ άτομα ήταν οι παρευρισκόμενοι συνολικά σε όλες τις τελετές των βραβείων. Επίσης 10 χορηγοί εκ των οποίων οι πλείστοι για σειρά ετών, 500+ τα άτομα που συνολικά εργάστηκαν για τη διεξαγωγή και των δέκα διοργανώσεων.
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Επιτυχής ο διαγωνισμός φωτογραφίας «ΘΑλΕΙΑ2021–2027: Η Ευρώπη μέσα από το φακό σου»
Pop Up Talks: Ιστορίες δύναμης και δυνατοτήτων που κερδίζουν μια θέση στην καρδιά μας
Νέο κεφάλαιο επιστημονικής και ακαδημαϊκής σύμπραξης-Υπέγραψαν MoU Πανεπιστήμιο Νεάπολις και «Ερατοσθένης»
Η IC Markets και ο Άντριου Μπουντζίνσκι στο πλευρό Κύπριου μαθητή για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Ιστορίας
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας