Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR επιτυγχάνει τέσσερις πιστοποιήσεις ISO

Ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR  με εργασίες που εστιάζονται  στον τομέα των υπηρεσιών ναυτιλίας αναγγέλλει περήφανα την απόκτηση τεσσάρων πιστοποιήσεων ISO από το ABS Group και EQA Hellas.
 
Η UMAR κατασκευάζει μια σειρά από πρωτοπόρα μηχανήματα αναγκαία για κάθε πλοίο και παράλληλα παρέχει υπηρεσίες σε μηχανικό εξοπλισμό πλοίων και ανταλλακτικά μέσω των παγκοσμίου φήμης εταιριών που αντιπροσωπεύει.
 
Η WSR αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιών επισκευής σε ναυπηγία, αλλά και εν πλω επισκευές. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών διεκπεραιώνει υποθαλάσσιες επιθεωρήσεις και εργασίες αλλά και με το εκπαιδευμένο προσωπικό της προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες και λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα.
 
Ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR  έχει λάβει πιστοποίηση από την ABS για  ISO 9001:2015 – διαχείριση ποιότητας , ISO 14001:2015 – Περιβαλλοντική διαχείριση, και από την EQA για  ISO 22301:2012 – Επιχειρησιακή Συνέχεια, και ISO 37001:2016 – Συστήματα διαχείρισης κατά της δωροδοκίας.
 
Αυτές οι πιστοποιήσεις επιτρέπουν στον όμιλο να θέτει υψηλότερους στόχους για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου των ναυτιλιακών υπηρεσιών μέσω της προσφοράς ανώτερου επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από προβλεπόμενες διαδικασίες. Επιπρόσθετα δίνουν πολυεπίπεδη  προστιθέμενη αξία στους πελάτες του ομίλου αφού εγγυούνται την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την συνοχή και ηθικά σωστή προσέγγιση σε όλες τις διαδικασίες  του ομίλου καθώς και την βιωσιμότητα του ομίλου και την συνεχή υποστήριξη σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
 
Όπως ανέφερε ο κύριος Θράσος Τσαγγαρίδης, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του ομίλου εταιρειών UMAR|WSR:
‘Η αποστολή, το όραμα μας και οι αξίες μας διαγράφονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα από τις διαφανείς μας διαδικασίες προάγουμε υψηλές προδιαγραφές υπηρεσιών και προϊόντων με σεβασμό προς το περιβάλλον, δημιουργώντας  μία κοινωνικά υπεύθυνη αγορά. Το πλάνο μας για Επιχειρησιακή Συνέχεια και οι εγκεκριμένες μας διαδικασίες εγγυούνται στους συνεργάτες και πελάτες μας ότι θα συνεχίσουμε να προωθούμε τα υψηλά πρότυπα της αγοράς με το ήθος και τον σεβασμό που αρμόζει σε τοπικούς αλλά και διεθνείς κανονισμούς και διαδικασίες’.
 
Ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR  δραστηριοποιείται στην αγορά υπηρεσιών ναυτιλίας τα τελευταία 18 χρόνια με δυναμική παρουσία στην παγκόσμια σκακιέρα επεκτείνοντας το δίκτυο παροχής των υπηρεσιών του με γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Σιγκαπούρη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 

Δειτε Επισης

Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός